Doctor Strange 2'nin Çekimleri 2019'da!



Mistik Sanatlar Uzmanı Doctor Strange  Marvel Evreninin Yeni Gözdesi mi Oluyor?

Marvel Studios'un bir devri kapatacak olan filmi Avengers 4'ün ardından şekillenecek olan dünya hakkındaki gizem devam ediyor. Bir çok kahramanın kaderini belirleyecek olan film yüzünden çoğu kahraman hakkında da herhangi bir haber veya gelecek ön sürülemiyor.

Şu an Faz 4'ten resmi olarak duyurulan tek film Spiderman: Far From Home, ancak çıkan haberler ve söylentilere bakılırsa Doctor Strange devam filmi için çok beklememize gerek kalmayacak.

Başrolünü Benedicth Cumberbetch'in üstlendiği mistik film Doctor Strange 2, İngiliz basının söylentilerine göre geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. İngiliz gazetesi Mirror'un haberine göre Benedicth Cumberbetch'e Doctor Strange 2 zammı dahi gelebilir. Cumberbetch'in daha önce rol aldığı Doctor Strange,Thor: Ragnarok, Avenger: Infinity War ve Avengers 4'ten toplam 5.5 milyon dolar kazanç elde etmişti. Habere göre ise sadece Doctor Strange 2'den 10 milyon dolar elde etmesi planlanıyor. Yönetmeninin tekrar Scott Derrickson'un olacağı bile kesin değilken, yeni filmde kötü kahramanımızın Chiwetel Ejiofor'un olması bekleniyor.

Strange karakteri Marvel evreni için yeni ve sürpriz bir karakter değil. Avengers: Infinity War'dan önce çıkan ilk solo filmi sebebi ile devam edebileceği kesin olarak bakılıyor. Erkene çekildiğini düşünmemizin sebeplerinden olan diğer söylenti ise, alışık yüzlere veda edeceğimiz için Marvel dünyasına güçlü bir figür gerekmesi. Bunun dışında ise Guardians Of The Galaxy Vol 3 için devam etmesi düşünülen Jamess Gunn'ın münasebetsiz tweetleri sebebi ile kovulması, Doctor Strange  2 filmini daha da öne çekebilir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.