PS Plus Eylül 2018 Oyunları Açıklandı!



Her ay oyunculara bedava oyunlar ve fırsatlar sunan PlayStation Plus Eylül ayında bize ne sunacağını açıkladı. Hemen minik tanıtım videosuna bakalım.



Videoda da gördüğünüz gibi bu ay PS Plus oyunculara Destiny 2 ve God of War 3 Remastered oyunlarını veriyor. Açıkçası henüz hala God of War 3 oynamayanlar varsa PS3 için çıkarılan ve 4'e de Remastered edilen oyunu, oynama fırsatını kesinlikle kaçırmamaları gerek. Bu yıl çıkan serinin 4. oyunuyla beraber popülaritesine popülarite katan God of War serisinin 3. oyununda muhteşem aksiyon sahneleri, güzel anlatılış biçimi ve başarılı bir hikaye sizleri bekliyor. God of War 3 oyununu 4 Eylül'den itibaren kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Eylül ayında verilecek olan bir diğer oyun ise Destiny 2. Oyun içi alım satımlarla para kazanılmak için yapılmış olan bu oyuna bir fırsat verebilirsiniz. Bence ortalamanın üstüne çıkamayan bir oyun, ancak yine de denemeye değer olduğunu düşünüyorum. Destiny 2 oyununu 29 Ağustos'tan itibaren kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

PS3 kullanıcıları için ise Eylül ayında QUBE Director’s Cut ve Another World – 20th Anniversary Edition oyunlarına sahip olabilecek. Her ay oyunlar açıklandıkça yazılarımızla sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz, görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.