Amazing Spider-Man #3 İnceleme

Bu yeni Spider-Man serisinin ilk iki sayısına biraz soğuk davranmıştım ve bazı kötü eleştiriler yapmıştım seri hakkında ama bu sayı seri hakkındaki düşüncelerimi biraz değiştirdi. Bu önceki sayılar hakkındaki eleştirilerimi geri alacağım anlamına gelmiyor ama seriyi birazcık daha sevdiğimi söyleyebilirim.

Sayı önceki bölümün sonunda olan Peter Parker ve Spider-Man'in yüz yüze gelme olayını açıklıyor ve genişletiyor. Bunun yanında geçmiş zamanlarda tanınan bir tehdit şehre geri dönmüştür. Tri-Sentinel! Bunun üzerine Peter'ın ve Spider-Man'in ayrı hayatlarını görüyoruz. Tabi bunun sonuçları bulunuyor. Spider-Man tüm gücü ve zekayı alırken Peter'da...sadece sorumluluk duygusu kalır.
Şimdi ben bu Peter ve Spider-Man'i ayırma şeyini sevdiğimi söyleyebilirim. Birisinde güç diğerinde ise sorumluluk olması çok iyi ve bundan güzel bir hikaye çıkartılabilir. Sevmediğim şey ise  ayrılmalarının açıklaması tahmin ettiğim gibi oldu ve sonuçları da beklediğim gibi ilerledi. Yani biraz tahmin edilebilir. Belki başka bir şey sunabilirlerdi hikayenin ilerlemesi için.

Ayrılma olayları dışında sayıda Peter ile vakit geçirilmesini seviyorum. Sayının başındaki Bowling bölümü çok eğlenceliydi. Peter, MJ ve Randy Robertson'ın güzel arkadaşlığı sunulmuş ve ortaya sürpriz bir tanıdık sokulmuş. Eğlenceliydi. Sayıda böyle güzel anlar bulunmakta. Mesela Peter'ın güçleri olmadan yaşadığı hayat baya enteresandı.
Ryan Ottley yine kaliteli bir çizim sunmuş. Spider-Man'in Tri Sentinel ile kapıştığı aksiyon sahnesi çok iyi çizilmiş. Parker ve Spider-Man'in birbiri ile oynadığı sahne de güzeldi. Kısacası serinin çizimleri artık biraz daha iyi gözüküyor gözümde.

Amazing Spider-Man #3 biraz hayal kırıklığı olan iki sayıdan sonra umudumu birazcık arttırabildi. Seri başlangıçta bozuk bir seramikken artık şekil verilmiş bir vazo ve ben bundan dolayı mutluyum. Spencer seriye alıştı artık. Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Notum: 8.0

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.