DC Kasım Ayından Öğrendiklerimiz

Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!

DC İLE NOEL YOLCULUĞU

Kasım ayında DC Noel'i kutlayacak. Önceki yıllarda hep minik noelde geçen hikayeler yaparlarken bu sefer olayı azıcık değiştirecekler. Bu sefer kıyamet sonrası bir noelde minik hikayeler okuyacağız. Toplam 80 sayfadan ve 10 hikayeden oluşacak bu sayıda Batman, Superman, Flash ve daha birçok kahramanın kıyamet sonrasındaki noel gününü okuyacağız.

SUPERMAN VS MANHATTAN

Serinin 1.yılını 8.sayısıyla kutlayacak Doomsday Clock, seride önemli olaylara yer verecek. 7.sayıda planları açıklanan Dr.Manhattan'a karşı Ozymandias, onu durdurabilecek bir umut bulmuştur ve o Superman'dir. Sayıda güçlerin çarpışacağı bir dövüş beklemiyorum. Muhtemelen bol konuşmalı bir karşılaşma olacak ama bu olay beni baya heyecanlandırdı.

GÜCÜMDEN KORKUN
Comic Con'da açıklanan Green Lantern serisi kasım ayında geliyor. Grant Morrison tarafından yazılan ve Liam Sharp tarafından çizilen yeni Green Lantern serisi Hal Jordan'a ve Green Lantern'lığın polislik tarafına odaklanacak. Seri şu anlık 12 sayı olacak deniyor. Merak etmiyoruz değil.

SUPERMAN VS ALTIN ÇOCUK
Heroes In Crisis serisinde yine bir olay yine bir olay. Sayıda Superman ile Booster Gold kapışacakmış. Kendisi bu bir sürü kişinin öldüğü olaydaki ana süpheli. Peki bu ne demek? İlk sayıda muhtemel ölecekler tablosunda arada Booster Gold da yer alıyordu ama bu açıklama bize ölmeyeceğini gösteriyor...en azından ilk sayıda.

BEKLENMEDİK TAKIM
Batman'in 58.sayısı ile başlayacak hikayesinde Gotham'ı şehrin altından yöneten gizemli bir adamı durdurmak için Batman ile Penguin takım olacak. Baya enteresan bir takım. Hele Red Hood serisinde Penguin'in vurulduğunu ve kritik bir durumda hastaneye kaldırıldığı düşünülünce. Teori vakti: Kapakta Penguin'in sol gözünü görmüyoruz. Bilin bakalım Red Hood Penguin'i neresinden vurdu? Sol gözü.

JOKER ŞEHRE GERİ DÖNDÜ
Joker, Batman Beyond serisinde geri dönecek ve seride baya önemli olaylar olacak. Sayının açıklamasında Joker'in Barbara Gordon ile onlarca yıl sonra tekrardan karşılaşacağı yazıyor. Acaba bu evrenin Robin'i ve Batman'i ile karşılaşınca neler olacak?

YÜZYILIN DÖVÜŞÜ
Damage serisinin ilk sayılarında ana karakterimiz güzelce Wonder Woman'ı patakladıktan sonra Diana, Justice League'i uyarmıştı ve JL artık hazırlığı geçmişti. Bu olaydan bir sürü sayı sonra sonunda Damage ile Justice League'in kapışmasını okuyacağız. Karakter özgürlüğüne ulaşması için Superman'i yenmesi gerek. Harbiden bu ay Superman dövüşüp duruyor kahramanlarla.

SPEED FORCE'UN GİZLİ GEÇMİŞİ
Barry Allen artık yaşayan en hızlı adam değil. Bunun üzerine bir güç yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculukta Central City'den ayrılıp Strenght, Sage ve Still force'u araştıracak. Ayrıca Speed Force'un saklı geçmişini de öğreneceğiz. Bu yolculuk sırasında yolu Gorilla City'ye geliyor ama ne görsün? Tüm şehir yok olmuş.

BÖCEK GERİ DÖNÜYOR
En önemli haberi sanırım sona koyduk. 80'lerin unutulmaz kahramnı, New 52'da haber sunuculuğu yapan muhteşem kurtarıcı Ambush Bug geri dönüyor. Supergirl #24'te dönecek karakter uzayda bir barda karşımıza çıkacak. DC kasım ayından en büyük öğrendiğimiz şeyler bunlardı. Sizin ilginizi neler çekti? Fikrinizi belirtmeyi unutmayın. Sonraki haberlerde görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.