Eylül Ayında Beklediğimiz Filmler


Eylül ayında yavaştan büyük filmler gelmeye başlıyor. Bu ay ilgimi çeken birkaç tane güzel film bulunmakta. Bu yazıda eylülde çıkacak ve beklediğimiz filmleri listeleyeceğiz. 

Alfa Kurt (Alpha)- 7 Eylül


"Avrupa'da 20.000 yıl öncesi. Kabilesinin önde gelenleriyle ilk avına çıkan genç bir adam yaralanır ve ölüme terk edilir. Kendine geldiğinde yalnızdır ve vücudunda kırıklar vardır. Sürüsünden ayrı düşmüş bir kurt ile birbirlerine güvenmeyi öğrenmelidirler. Sayısız tehlike atlatarak, kış gelmeden evin yolunu bulabilmek için adam ve kurt alışılmadık bir dostluk kurarlar." Konu pek benim ilgimi çekmese de sevecek vardır. Belki köpek severler bir bakabilir. Yorumları da iyi gözüküyor. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Heyecan Metre: 1,5/5

Mile 22- 7 Eylül


"Çok gizli bir taktik komuta birimi tarafından desteklenen seçkin bir Amerikan istihbarat subayının, hassas bilgilere sahip gizemli bir polis memurunu yasadışı yollarla yurtdışına kaçırmaya çalışmasının hikâyesini anlatıyor." Eğer Eylül ayında Mark Wahlberg içeren bir aksiyon filmi izlemek isterseniz sizi buraya alalım ama eğer bir başka aksiyon filmi isterseniz sizi bir sonraki filme alalım. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz. 

Heyecan Metre: 1/5

Predator (The Predator)- 14 Eylül 


"The Predator, yolu bir kez daha yeryüzüne düşen üstün avcıları engellemek ve insanlığı korumak adına mücadeleye girişen bir grup asker ve bilim insanının hikâyesini anlatıyor." Normalde yazın çıkacak olan film başlangıçta test izlenimlerinden kötü eleştiriler aldığı için yeniden çekimler yapılmıştı. Iron Man 3'ün yönetmeni Shane Black'in yönettiği filmin Predator serisine yeni bir tat katmasını bekliyoruz. Eğer film kötü olursa şaşırmam ama eğer güzel olursa çok mutlu olurum. Eğer eylül ayında aksiyonlu, biraz vahşetli ve biraz eğlenceli bir film arıyorsanız Predator'a bakın derim. Fragman linki.

Heyecan Metre: 4/5

Dehşetin Yüzü (The Nun)- 21 Eylül


"Romanya'da şehirden uzak bir manastırda yaşamını sürdüren genç bir rahibe intihar eder, Büyülü geçmişi olan bir rahip ve bir acemi, son sözlerinin söylemeden önce olayı araştırmak üzere Vatikan tarafından gönderilirler. Sadece kendi hayatlarını değil, inançlarını ve ruhlarını da riske atarak, Korku Seansı'nda ilk defa seyircileri kötü kalpli bir güçle yüzleştiren, yine aynı şeytani form ile yaşam ve şeytani güçler arasında bir manastırda korkunç bir savaş ile karşı karşıya getiriyor." Anlayacağınız kadarıyla şeytani ruhlar içeren ve Conjuring evreninde geçen bir film. Eğer evreni ve korkuyu sevenler varsa bir bakın derim. Sadece iyi korku filmlerine gitmeye çalışan ben, bu film iyi yorumlar alırsa gitmeyi düşünüyorum. Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

Heyecan Metre: 2.5/5

Eski Evdeki Büyülü Saat (The House with a Clock in it's Walls)- 21 Eylül


"Ailesinin ölümünün ardından büyücü olan amcasının yanına taşınan Lewis Barnavelt, şimdiye kadar hiç bilmediği bir dünyaya adım atar. Lewis ve yeni ailesinin, kötü bir büyücü olan Isaac Izard tarafından hazırlanmış, dünyanın sonunu getirecek saati bulup durdurmak için büyük bir mücadele vermesi gerekir." Eğer bu ay biraz daha eğlenceli ve fantastik bir film arıyorsanız bakabilirsinz. Kadrosu da fena değil. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Heyecan Metre: 2/5

Küçük Ayak (Small Foot)- 28 Eylül


"Parlak genç Yeti, varolmadığına inandığı bir şey, yani bir 'insan' bulduğunda "Küçük Ayak", Kocaa yak efsanesini tepetaklak ediyor. Bu "Küçük Ayak" haberi küçük yeti topluluğunu, kendi karlı köylerinden başka bir hayatın olup olmadığını araştırmak için eğlenceli, cümbüşlü bir keşfe çıkartacaktır." İlk olarak bu filmin seslendirme kadrosu çok iyi. Channing Tatum'dan Lebron James', Zendaya'dan Danny DeVito'ya kadar seslendirmen var ama ülkemize dublajlı geleceğini düşünürsek bu biraz üzüyor. Yine de eğer bu ay bir animasyon arıyorsanız bir bakın derim. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Heyecan Metre: 1.5/5

Karanlıkla Karşı Karşıya (BlacKkKlansman)- 28 Eylül


"Ron Stallworth, Colorado Springs Polis Merkezi'nde çalışan ilk Afrikalı-Amerikalı olur. Bu görev merkezde şüpheyle karşılanır ve ekip içerisinde karşıtlık yaratır. Korkusuz Stallworth ise, toplulukta bir fark yaratmaya ve kendini kabul ettirmeye karar verir. Cesur bir şekilde çok tehlikeli bir göreve soyunur: Ku Klux Klan'ın içine sızarak onlarla yüzleşmek." İlgimi baya çeken bir Spike Lee filmi diyebilirim. Kadrosu da çok iyi. Yorumları da baya iyi. Sanırım bu ay en çok merak ettiğim film bu olabilir. Biraz suç birazda komedi filmi arıyorsanız bu filme bakmanızı öneriri. Fragman için buraya tıklayabilirsiniz.

Heyecan Metre: 4.5/5

Eğer kaçırdığımız veya sizin beklediğiniz filmler varsa yorumlarda belirtebilirsiniz. Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.