Oyun Gündemi-6

9-15 Eylül

1) Rocksteady yeni bir AAA oyun 20'den fazla iş ilanı çıkardı. Rocksteady bilmeyenler için Arkham serisini çıkarmıştı. Yeterince heyecanlanmadınız mı? Bazı iş gerekliliklerinde çizgi roman, popüler kültür ve sinema bilgisi isteniyor. Warner Bros. Games ile ortaklık kurulacak. Hala mı heyecanlanmadınız? Stüdyo Metacritic'den 90+ puan alacak bir oyun sözü istiyor. Tahminlere göre sonraki generasyonunun platformlarına gelecek bir Batman veya Superman oyunu.


2) Spider-Man oyunundan bu hafta da minik haberler var. İlk olarak Marvel's Spider-Man, 2018'in şu anlık en hızlı satan oyunu oldu. Ayrıca oyuna New Game Plus modu geleceği kesinleşti.
3) Dead or Alive 6'nın 15 Şubat 2019'da çıkacağı açıklandı.
4) Pokemon: Let's Go, Pkachu ve Eevee'nin içinde indirilmiş şekilde bulunduğu limitli üretilmiş bir Switch açıklandı. Bu haftaki ilk Nintendo haberimiz bu. Azıcık bekleyin ve dahe neler ile karşılaşacağınızı görün.

5) Sevilen indie oyun Hollow Knight, sonunda PS4 ve XBox'a geliyor hem de baya yakın zamanda. 25 Eylül.
6) Yeni Overwatch haritası, Busan, tüm platformlara artık eklenmiş durumda.
7) Switch'e özel olacak oyunların online servislerini kullanmanızı sağlayacak Nintendo Switch Online'ın fiyatları açıklandı. Benim gibi Switch severleri üzmedi değil. Bu fiyata ayrıca bir sürü NES oyununa erişiminiz olacak ve datanızı clouda saklayabileceksiniz.

8) Variety'nin haberine göre Alan Wake oyununun dizisi yapılcağı açıklandı.

9) Forzo Horizon 4'e James Bond DLC'si geleceği açıklandı.

10) Assasins Creed Odyssey'den iki haber var. İlk olarak oyunun Switch'e geleceği açıklandı. İkinci olaraksa oyun çıktıktan sonra gelecek eklentileri anlatan bir video yayınlandı.
11)  Diablo 3'ün Switch'e 2 Kasım 2019'da geleceği açıklandı.
12) 2019 için Switch'e çıkacak yeni bir Luigi's Mansion oyunu açıklandı!
13) New Super Mario Bros U, 1 Ocak 2019'da Switch'e gelecek.
14) Animal Crossing 2019'da sonunda Switch'e geliyor!
15) Nintendo Switch online ile NES oyunlarına erişebileceğimizden bahsetmiştim. Nintendo bunun üzerine özel NES kontrolcüleri çıkaracağını açıkladı.

16) Bethesda'dan güzel bir haber. Wolfenstein III kesinlikle gelecek.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.