Ava Giden Avlanır- Kitap Tanıtımı

ava giden avlanır kitap ile ilgili görsel sonucu

Ülkemizde bağımsız çizgi romanların da Türkçe'ye çevrildiğini görmek oldukça sevindirici. Haliyle Geek Ekranı olarak bu tarz işleri gördükçe elimizden gelen desteği sunmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Lal Kitap bizlere 'Ava Giden Avlanır' isimli İtalyan bağımsız çizgi romanını gönderdi, kendilerine tekrardan teşekkür ediyoruz. Bu yazıda kitapla ilgili basım bilgilerini, spoilersız olarak konusunu ve yazar-çizer kadrosunu sizlere tanıtacağız. Diğer incelemelerimizin aksine, bu tarz bağımsız bir kitabı merak eden okurlara kitabı tanıtmak üzerine bir yazı olacak. 

Nedir Bu 'Ava Giden Avlanır' Kitabı?

Ava Giden Avlanır, Stefano Munarini ve Mauro Ferrero'nun elinden çıkan bağımsız bir İtalyan çizgi romanı. Marvel ve DC gibi fantastik ögeleri barındıran hikayelerin aksine, daha gerçekçi ve samimi karakterleri, olayları barındırıyor. Özellikle aksiyondan ve vurdulu kırdılı çizgi romanlardan yorulan ve bıkan okurlar için çok iyi bir tercih Ava Giden Avlanır kitabı. Basit çizimlerden ve sadece iki renkten oluşuyor kitap: açık mavi ve beyaz. 

Basım Bilgileri

112 sayfadan oluşan kitabın ebatları 15 x 21. İlk baskı yılı 2017 olan kitabın ilk baskısını çoğu kitapçıda bulabilmeniz mümkün. Etiket fiyatı ise 16 TL.

Konusu

"Eğer çizgi roman yazmak istiyorsanız yaratıcı bir zihne sahip olmanız ve çok çalışmanız gerekir. Ya da bir başkasının gölgesinde yaşar, çizgi roman dükkanlarından davetler alıp kitap imzalar, bedava tatil yapar hatta gönül bile eğlendirebilirsiniz. Ne var ki her şeyin bir bedeli vardır ve sonuçta “Ava giden avlanır”... (Tanıtım Bülteninden.)

Lal Kitap'ın bastığı bu tarz pek çok bağımsız güzel kitaplar bulunuyor. Buna Millarworld eserleri de dahil. Yakın zamanda onlara da değineceğiz. Bir sonraki tanıtımımızda görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.