2018'de Netflix'e Veda Edenler!

                             2018'de Netflix'e Veda Edenler


Yavaş yavaş 2019'a geri sayım yaparken ve bazı dizilerimizin yeni sezonları için heyecanlanırken bazı dizilerimize de veda ediyoruz. Bazı dizilerimizin neden bittiğini anlamıyoruz ve sadece üzülmekle kalıyoruz. Diğerlerine ise tepkisiz kalıyoruz. Bunları bir listede toparlayalım dedik.

                                                                         IRON FIST


Bu sene 2. sezonu çıkan Marvel kahramanının 3. sezonu iptal edildi. İlk sezonda beklentilerin çok altında kalan Iron Fist dizisi 2. sezon ilk sezondan eser yok şeklinde bize yayınlanmıştı. 2. sezon sonuyla izleyenleri heyecanlandırdıktan sonra 3. sezonun iptali bazılarını üzerken bazılarını olmasa da olur şeklinde bıraktı.

                                                                               LUKE CAGE


Iron Fist'ten sonra masadan bir tane daha Marvel kahramanımız ayrılıyor. 2. sezonu bu sene çıkan Luke Cage dizisi iyi bir iş çıkarmıştı. Peki son sezonlarında güzel iş çıkaran dizilerin 3. sezonları niye iptal edildi? İkisinin de başrol olucağı Iron Fist&Powerman dizisi çıkıcağı için mi acaba? Umarım...

                                                                  DISJOINTED


İlk bölümünü 2017 yılının yaz sonunda yayınlanan, sezon sonunu ise 2018 Ocak ayının başında bitiren Netflix dizisinin 2. sezonu iptal edildi. Çok fazla izleyeni olmayan ancak izleyenleri tarafından sevilen komedi dizisi 2. sezon onayı alamayınca sevenlerini üzdü.

                                                         EVERYTHING SUCKS


1996 Yılında Oregonda geçen lise hikayesini anlatan ve özellikle 90'lı yıllarını sevenlerin beğendiği dizi fena olmayan bir sezon çıkarmıştı ortaya. 2018 Şubat ayında izleyiciye sunulan dizimiz, bir sezonun ilerisine geçemeyerek sevenlerine veda ediyor.

                                                                       SENSE8

Daha önce izlediğimiz dizilerden farklı olup neredeyse izleyen herkesin beğenisini kazanan ve iptali ile bu senenin en üzücü haberi olan dizimiz 2018'den sağlam çıkamayanlar arasında.

                                                              AMERICAN VANDAL


İlk sezonu 2017 senesinde çıkan ikinci sezonu ise daha taze ve çıkalı 1 ay olan American Vandal dizisi, gayet başarılı ve izlemeniz gerekenler arasında olan 2 sezonu çıkardı. Buna rağmen 3. sezon onayı alamayıp iptal edilen dizimiz herkesi şaşkın bıraktı ve bize veda etti.

                                             The Joel McHale Show with Joel McHale

Netflix'in biraz talk show biraz da güncel olayların parodisi şeklinde yayınladığı program 2018'de çıkıp daha ilerisini görmeyenler listesine girerek izleyenlerine veda etti.

                                                          The Break with Michelle Wolf

Bir tane daha talk show şeklinde olup güncel olaylardan bahseden, bahsederken güldüren programımız Netflix'in 1 sezon hak verip faturasını kestiği programlardan olma hakkını kazandı.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.