DC Universe Hangi Dizilerle Geliyor? Ne Zaman Başlayacaklar?


DC Universe, içinde dizilerin yayın tarihlerinin bulunduğu bir görsel yayınladı. Bu görseldeki tarihler önümüzdeki yılı da kapsıyor. 

DC Universe, Wonder Woman dizisini, eski Flash dizisini, Christopher Reeve'in Superman filmlerini, klasik animasyon serilerini ve daha fazlasını içerecek. Ayrıca oldukça geniş bir çizgi roman yelpazesini de içeriyor! Bu hizmetlerinin karşılığında da $7.99 istiyor, ama korkacak bir şey yok. Çünkü henüz Amerika dışına açılmadı platform. Açıldığı taktirde Türk Lirasına göre bir fiyatlandırma -umarım- yapılacaktır.

Peki, bu mevzubahis görsel nerede? Tam bu satırın altında:


Gördüğümüz kadarıyla Titans ekimde galasını yapacak. Onun hemen arkasından, 2019'un ocak ayında Young Justice sezonunun ilk yarısı gelecek. Daha sonra, şubatta Doom Patrol, mayısta da Swamp Thing gelecek. Ardından, haziranda Young Justice'in diğer yarısını (Outsiders) izleyeceğiz. Eylülde Stargirl ve ekimde Harley Quinn animasyon serisiyle de önümüzdeki yılı kapatmış olacağız.

"İyi de kardeşim, biz Amerika'da yaşamıyoruz. Bize ne bunlardan?!" diyebilirsiniz, fakat bu duruma hemen şöyle açıklık getirelim: DC, Titans dizisinin Netflix'te de yayınlanacağını doğruladı. Bu da, DC Universe dünya genelinde bir yayın platformu olana dek dizilerini global yayın platformlarıyla paylaşacak demek. Lakin biz buna pek olanak vermiyoruz, zira daha şimdiden Kanada'ya açılma planları yapıyorlar.

DC Universe, şimdiden Titans dizisinin ikinci sezonuna onay vermiş olsa da biz bunu görselde göremiyoruz. Bu da demek oluyor ki, büyük ihtimalle Titans'ın ikinci sezonunu 2020'de ya da daha geç bir zamanda yayınlamayı planlıyorlar.

Bakalım nasıl gelişmeler yaşanacak...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.