Karayip Korsanları Yeniden Çekiliyor! İşte Tüm Detaylar


pirates of the caribbean deadpool ile ilgili görsel sonucu


Deadpool Senaristleri Karayip Korsanları'nı Yeniden Çekmeye Hazırlanıyor!

Deadline'ın geçtiğimiz günlerdeki haberine göre Disney'in yapımını üstlendiği Karayip Korsanları serisi 4.5 milyon dolara Deadpool yazarları Rheet Reese ve Paul Wernick tarafından yeniden çekilebilir.

2003 yılından bu yana Kaptan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp'in ise yeniden çekilecek olan Karayip Korsanları'nda yer alıp almayacağı belirsiz olmasının yanı sıra ilk beş filmin yapımcılığını üstlenen Jerry Bruckheimer'ın da yapımcı koltuğunda oturacağı söyleniyor.



Aynı adı taşıyan Disney parklarının cazibesinden esinlenerek 2003 yılında serinin ilk filmi "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti" ile beyaz perdeye taşınan macera filmi Ted Elliot ve Terry Rossio tarafından kaleme alınarak Gore Verbinski tarafından yönetilmişti.

5 film olan seri "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti"nden sonra sırasıyla "Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı", "Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu","Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" ve "Karayip Korsanları: Salazarın İntikamı" ile karşımıza çıkmıştı.

Johnny Depp'in yer aldığı seride ayrıca Orlando Bloom, Keira Knightley, Kaya Scodelario gibi isimlerde yer almıştı. Yeni uyarlamayla ilgili hala önemli bilgiler açıklanmasa da, yaratıcılıktan uzak ve zamanında başarılı olan ancak artık tükenmiş olan serilerden para kazanmaya çalışan Disney'in de bu yaptığını doğru bulmadığımızı belirtmek istiyoruz. Bir şeyi de tadında bırakın arkadaş...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.