Marvel Ocak 2019 Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. 

YENİ YIL, YENİ SERİLER

Marvel yine Marvellığını yaparak bir sürü seri duyurdu. Çoğu seri aslında NYCC'da açıklansa da bize ocak ayında gelecek. İki tanesinden daha sonra bahsedeceğim ama yine de bolca serimiz bulunmakta. Kelly Thompson'dan yeni bir Captain Marvel serisi, Soska kardeşlerden yeni bir Black Widow serisi, Tom Taylor'dan yeni Spider-Man serisi Friendly Neighborhood Spider-Man, Chip Zdarsky'den bir Invaders serisi ve Jim Zub Champions serisini yeniden başlatıyor. Anlayacağınız bolca seri geliyor.

BÜYÜK KAHRAMAN MARVEL'A GERİ DÖNÜYOR!

Jason Aaron'ın yazacağı yeni Conan the Barbarian serisi ilk iki sayısı bolca variant ile ocak ayında geliyor. Hiç Conan okumamış biri olarak Thor serisinin yazarı Jason Aaron karaktere ne kadar değer verdiğini görünce seriyi baya merak etmeye başladım. Üstüne zaten seriyi Mahmud Asrar çiziyor. Kendisinin ismini son zamanlarda Marvel'da çok görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz.

KİMLER AYAKTA KALACAK?

Infinity Wars sonrası yeni bir Guardians of the Galaxy serisi geliyor. Hem de Thanos Wins hikayesinin takımı Donny Cates ve Geoff Shaw. Evren savaş altındadır ve bu evreni koruyacak bir takım lazımdır. Yukarıdaki resimde takım adaylarını görebilirsiniz. Bunlardan sadece 6'sı ana takımda olacak. Ben şahsen Donny Cates'in yarattığı Cosmic Ghost Rider ve Nova'yı takımda görmeyi çok isterim. Siz nasıl bir takım isterdiniz?

DOOM'A KARŞI 

Fantastic Four'un 6.sayısında Galactus geri dönüyor ve hedefi Dünya! Bunu durdurabilecek tek kişi ise Dr.Doom. Sayıda bu sefer başka bir taraftan bakacağız. Doom iyi kişi olurken Mr.Fantastic kötü gösterilecek. Aynı Fantatic Four sayısında hem Galactus hem de Dr.Doom görmek heyecanlandırdı açıkçası.

DAREDEVIL'SIZ BİR HAYAT
Daredevil aralık ayında ölecek ve ocak ayında Man Without Fear adlı 5 sayılık bir seri çıkacak. Her sayıda Daredevil'ın ölümünün başkasının hayatını nasıl  etkilediğini okuyacağız. Foggy (#1), Defenders (#2), Daredevil'ın aşkları (#3), Kingpin (#4) ve Hells Kitchen'ı koruyacak yeni bir kahramanı (#5) konu alacak seri. Benim tahminim Daredevil'ın öleceği ama Matt Murdock'ın yaşayacağı. Bu gizemli yeni koruyucu ise muhtemelen Matt'in yeni kimliği olacak. 

CYCLOPS!
Ocak ayında Uncanny X-Men eventi haftalık ilerleyişine devam ediyor ama aynı zamanda bir Annual çıkartıyor. Sayının açıklamasında önemli bir olaydan bahsediyor. Cyclops! Evet sadece Cyclops yazıyor. Bu ne demek?! Ne kadar fanın Cyclops'un yeniden canlanmasını istediğini biliyoruz. Acaba olcak mı? Ay lütfen olsun.

YEPİSYENİ SECRET AVENGERS
Black Panther'ın yeni Avengers takımı ile tanışın. Bu Secret Avengers baya tuhaf. Wasp, Ka-Zar ve Gorilla Man falan derken birden Odin'i görüyorsunuz. Ne alaka arkadaş? Hangi kafayla oluşturdunuz bu takımı? Bakalım ilk görevleri ne olacak ama takım gerçekten enteresan.

HULK CEHENNEMDE
Immortal Hulk'ın ocak ayında başlayacak hikayesinde tüm dünya cehennem oluyor. Tam anlamıyla. Peki Hulk bu durumda ne yapacak? Tüm sırların açıklanması ile bir de açıklamada bilin kimden bahsediyor? *DAVUL SESLERİ*...ONE ABOVE ALL?!

Marvel'ın ocak ayında çıkaracağı en büyük şeyler bunlar. Peki sizin en çok ilginizi çeken şey ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.