Marvel, Yeni Daredevil Serisinin Yaratıcı Ekibini Duyurdu!

Marvel Comics geçtiğimiz günlerde yeni Daredevil serisinin yaratıcı ekibini açıkladı. Marvel'ın internet serisi Earth's Mightiest Show'da duyurulan serinin yaratıcı ekibi yazar Chip Zdarsky ve çizer Marco Checchetto'dan oluşuyor

Duyuruya, Daredevil'ın ikonik maskesinin yanan bir görüntüsü ve "Korkuyu Tanı" yazılı mesaj içeren bir poster eşlik etti. Poster ayrıca Zdarsky ve Checchetto'nun 2019'un Şubat ayında başlayacak olan seriyi devralacağını da ortaya koyuyor.

Yazar Charles Soule'un, son sayısı üzerinde çalıştığı 'The Death of Daredevil' serisinin sonunda Daredevil'ın ölmesi, Zdarsky ve Checchetto'yu zorlayacak gibi görünüyor.

Earth's Mightiest Show, bunun karakter için yeni bir olgu olmadığını, önceki yaratıcı ekip değişimlerinin de karakteri benzer şekilde sıkıntı içinde bıraktığını belirtti. Örneğin, Brian Michael Bendis'in serisi Daredevil ile hapishanede sona ererken, Mark Waid'in finali Daredevil'ı San Francisco'da mahsur bıraktı ve gizli kimliğini açıkladı.

Zdarsky ve Checchetto'nun Daredevil'ı, Jed MacKay'in kaleme aldığı ve Danilo Beyruth'un resmettiği  Ocak ayında yayınlanacak olan Man Without Fear mini serisinin sonuçlanmasından sonra, Şubat ayında başlayacak.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.