Bu Ay Netflix Türkiye'de Neler Var? I Eylül 2019


Bu Ay Netlix Türkiye'de Neler Var?

"Bu ay Netflix Türkiye'de" serimiz ile karşınızdayız. Her ay, en çok kullanılan film-dizi dijital platformu olan Netflix'e eklenen ve çıkarılan yapımları sizler için derleyeceğiz. Yapımlar hakkında kısa bilgiler vererek fikir sahibi olmanızı sağlayacağız. O halde Netflix'in Eylül ayı yapımlarına bir göz atalım.

Netflix Türkiye'ye Eylül Ayında Eklenenler

Suicide Squad: Gerçek Kötüler, 1 Eylül



12 Ağustos 2016 yılında beyazperdede yer alan ve Dc Comics'in bol kötülü çizgi romanından uyarlanan Suicide Squad, 1 Eylül'de Netflix'e geliyor. David Ayer'in yönetmenliğini yaptığı filmde Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, Cara Delevinge gibi yıldız isimler yer almıştı.

DC Entertainment ve Warner Bros. ortaklığı ile yapılan filmde hapisteki süper kötüler bir araya toplanıyor ve devlet emri ile gizemli suç örgütüne karşı görevlendiriliyorlar.

Suicide Squad: Gerçek Kötüler, 1 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Better Call Saul, 4. Sezon, 1 Eylül



İlk defa 8 Şubat 2015'te AMC'de yayınlandan Amerikan drama dizisi Better Call Saul, Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan tarafından yaratılmıştır. Breaking Bad'in meşhur avukatı Saul Goodman'i ve Walter White döneminin öncesini anlatan yapım, 22 Eylül'de yapılacak olan Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama kategorisinde de ödüle aday gösterildi.

Başrolünde Bob Odenkirk'in yer aldığı Better Call Saul, 4. sezonu ile 1 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Transformers Rescue Bots Academy, 1. Sezon, 1 Eylül



Discover Family'de 5 Ocak 2019'dan itibaren yayınlanan robot süperkahraman dizisi olan Transformers Rescue Bots Academy, beş cybertron'un yetenekli öğretmenler tarafından eğilitmesini ve cesur görevler için hazırlanmasını konu alıyor.

Transformers Rescue Bots Academy, 1. sezonu ile 1 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Watchman, 1 Eylül



A. L. Vijay tarafından yazılan ve yönetilen Hint suç gerilim filmi olan Watchman, 12 Nisan 2019'da Hindistan'da vizyona girmişti. Yapım, ana karakter Bala'nın karakoldan çıkması ve ardından gezinirken büyük bir villaya rastlaması sonucu soyma kararı ardından yaşanan olaylara ışık tutuyor.

Watchman, 1 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Netflix Orijinali, Elite, 2. Sezon, 6 Eylül



La Casa De Papel'in başarıya ulaşması sonrası İspanyol yapımlar üretmeye devam eden Netflix, 2. orijinal İspanyol yapımı olan Elite ile karşımıza çıkmıştı. Zengin bir muhitte, zengin bir okulda üst düzey ailelerin çocuklarına eğitim veren bir okula tabiri caizse kenar mahalleden gelen çocukların yaşadıklarını anlatmıştı. Bir cinayet ile sonuçlanan günün ardından katil arayışı başlamıştı. 2. sezonda bu arayış devam ediyor ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

Maria Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Herran, Jaime Lorente, Danna Paola gibi yetenekli ve yıldız oyuncular dizinin kadrosunda yer almıştı.

Elite, 2. sezonu ile 6 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Netflix Orijinali, Jack Whitehall: Travels With My Father, 3. Sezon, 6 Eylül



Netflix'de yayınlanan ilk seyahat-belgesel türünde olan komedi dizisi Jack Whitehall: Travels With My Father, komedyen Jack Whitehall'in babası ile sıradışı toprakları beraber keşfetmesini anlatıyor. Eğlenceli seyahatlerini bizimle paylaşan bu yapım 2017 senesinden bu yana muzip tarzına devam ediyor.

Jack Whitehall: Travels With My Father 3. sezonu ile 6 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Super 8, 15 Eylül



Steven Spielberg'in yapımcı olarak yer aldığı Super 8, Amerikan yapımı bilim kurgu ve gerilim filmi. Mission Impossible II, Star Trek gibi filmlerin yapımcılığını yapan J. J. Abrams bu filmin yönetmenliğini üstleniyor. 2011 yılına damgasını vuran bu filmin oyuncu kadrosu ise genç isimlerle doluydu. Joel Courtney, Elle Fanning, Riley Griffiths, Ryan Lee gibi isimlerin yer aldığı Super 8, 1979'da Neveda'dan Area'ya taşınan gizli bir kargonun bulunduğu trene intihar saldırısı düzenlenmesi ile başlar. Tren raydan çıkar ve kargo serbest kalır. Dünya kargonun serbest kalmasının sonuçları ile yüzleşecektir.

Super 8, 15 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Netflix Orijinali, Disenchantment, 2. Kısım, 20 Eylül



Simpsons, Futurama gibi yapımlarından tanıdığımız Matt Groening, geçtiğimiz sene Disenchantment ile ilk defa Netflix'te görülmüştü. Hicivsel bir sitcom zevki vadeden Disenchantment, Ortaçağ krallığı Dreamland'de geçiyor ve Prenses Bean'in serüvenine ortak olmamızı sağlıyor.

Disenchantment 2. kısmı ile 20 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Netflix Orijinali, Between Two Ferns: The Movie, 20 Eylül



Talk show anlayışını kendi içerisinde yeniden tanımlayan ve Zack Galifianakis'in konuklarını ağırladığı Between Two Ferns, uzun metraja taşınıyor. Yapımını geçmişte de olduğu gibi Funny or Die yapımcılarının üstleneceği yapımda yönetmenliği de serinin yaratıcılarından Scott Aukerman üstlenecek.

Şimdiye kadar konuk olarak Brad Pitt, Barack Obama,Charlize Theron, Hillary Clinton gibi isimleri gördüğümüz yapımın uzun metrajında hangi isimlerin olacağı ise belli değil. Görücüye çıkan son afişte ise konukların "İsmini duyduğunuz kimi ünlüler" olacağı belirtilmişti.

Between Two Ferns: The Movie 20 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Brooklyn Nine-Nine, 5. Sezon, 26 Eylül



2013 tarihinden bu yana Fox tarafından yayınlanan Amerikan yapımı aksiyon-komedi tarzındaki dizi Brooklyn Nine-Nine, New York City'de bir grup dedektiftin çevresinde geçer. Dizi, Brooklyn'in 99. Bölge Karakolu'ndaki dedektiflerin ve yeni atanan polislerin başından geçen olayları konu alır.

Başrollerinde Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero gibi isimler yer alırken toy Jake Peralta, ekip adamı olmayı öğrenecektir.

Brooklyn Nine-Nine 5. sezonu ile 26 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Netflix Orijinali, The Politician, 27 Eylül



Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange gibi isimlerin başrol aldığı politik gençlik dizisi The Politician, Amerika Birleşik Devletleri başkanı olmayı çocukluğundan beri hayal eden Payton'un en tehlike dönemlerden biri olan politik lise yıllarını nasıl atlattığını, atlatmaya harcadığı çabayı anlatıyor.

The Politician ilk sezonu ile 27 Eylül'de Netflix Türkiye'de!

Suits, 7. Sezon, 28 Eylül



Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle, Sarah Rafferty, Gina Torres ve Rick Hoffman gibi ünlü isimlerin yer aldığı ve 2011 yılından bu yana 9 sezonu ile karşımıza gelen Suits, hukuk dramasıdır. Hukuk fakültesinden atılan Mike Ross, Harvardlı Harvey Specter ile karşılaşır. 

Suits 7. sezonu ile 28 Eylül'de Netflix Türkiye'de!


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.