Marvel'ın Yeni Disney+ Dizileri Açıklandı!


Sabah saatlerinde D23'de gerçekleşen Disney+ yayın servisinin panelinde bir sürü film ve dizi açıklandı ama kesinlikle panele damga vuran olay Marvel'ın açıkladığı 3 yeni dizi oldu. Tabii diğer dizilerden de detaylar verdiler ki onlardan da aşağıda bahsedeceğiz ama ilk olarak bir açıklanan dizilere bakalım.

Açıklanan 3 dizi Ms. Marvel, Moon Knight ve She-Hulk. Gayet heyecan verici haberler değil mi? Ne yazık ki daha diziler hakkında hiçbir detay bilmiyoruz. Kimin oynayacağı, ne zaman çıkacağı veya konusu belirsiz ama geleceğini biliyoruz. Ayrıca bu diziler MCU'da geçecek ve karakterleri ileriki zamanlarda filmlerde de göreceğiz. Aşağıdan serilerin logolarına göz atabilirsiniz.







Gelelim diğer dizilere. İlk olarak Hawkeye dizisi hakkında bir şey gösterilmedi ama diğer dizilerle ilgili azıcık şey açıklandı.  "What If...?" animasyon serisinden minik bir fragman gösterildi. 23 bölümden oluşacak animasyonun her bölümü başka bir filmi ele alacak. Gösterilen fragmanda Peggy Cap, Star Lord giysili Black Panther (?), Iron Man zırhlı ince Cap ve Zombi Cap ile savaşan bir Winter Soldier gözüküyor.

Loki dizisinden de neredeyse hiçbir şey açıklanmadı. Yaklaşık 6 saat sürecek olan dizi alternatif evren Loki'sinin kaçtıktan sonraki macerasını ve belki de bir arkadaşa sahip olmasını anlatacak. Şu anlık dizi hakkında tek bildiğimiz şeyler bunlar.



WandaVision dizisindense birkaç kadro haberi açıklandı. Biraz daha sitcom benzeri olacak dizide Thor filmlerinden tanıdığımız Darcy Lewis karakteri ile Kat Dennings dönecek. Ayrıca Ant Man and the Wasp filminde gördüğümüz eski S.H.I.E.L.D ajanı Jimmy Woo karakteri ile Randall Park da dönecek. Yeni karakterlerden ise gürültülü komşuyu oynayacak Kathryn Hahn açıklandı.

Son olarak ise Falcon and the Winter Soldier dizisinden minik bir haber var. Sharon Carter karakterinin geri dönmesi yanında dizinin kadrosuna John Walker aka US. Agent'ı oynayacak Wyatt Russell katıldı. Muhtemelen Falcon'ın Cap olmasını istemeyen hükümetin getirdiği bir karakter olacak. Disney+ panelinde açıklanan Marvel haberleri bu kadardı. D23 daha yeni başladığından daha birçok şey açıklanacağını düşünüyoruz. Gelişmeler için takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.