Marvel Kasım 2019 Ayından Öğrendiklerimiz | Black Cat ve Spider-Man Evleniyor!


Her ayın son haftalarında DC, Marvel ve birçok çizgi roman şirketi 3 ay sonra yayınlayacakları sayıların kapaklarını ve açıklamalarını paylaşıyor. Bizde sizler için tüm bu açıklamaları teker teker okuyoruz ve öğrendiğimiz ilginç bilgileri size sunuyoruz. İyi okumalar dileriz!

ANNIHILATION YÜKSELİYOR

Annihilation, Marvel'ın zamanında çıkardığı büyük bir kozmik eventtir. Nova ve Guardians of the Galaxy'nin daha çok tanınmasını sağlamıştır. Marvel'ın Civil War 2 ve Infinity Wars gibi bir sonraki geri dönüştürülmüş eventimiz Annahilation olacak. Kasım ayında Scourge Alpha sayısı çıkacak serinin başında Nova büyük bir tehdit için takım toplayacak. Marvel'ın aralık ayında çıkaracağı büyük event demek ki buymuş.

KATLİAM SONRASI

Daha yeni başlayan Absolute Carnage kasım ayında sona erecek. Son sayı hakkında çok bir bilgimiz yok ama kapaktan anladığımız kadarıyla Venom, Knull'ın Necrosword'una sahip olacak. Ayrıca son tie-in'ler de çıkacak. Weapon H içeren Weapon Plus ve Captain Marvel tie-in'i çıkacak. Ayrıca event bittiğinde başlayacağını bildiğimiz tek serinin Scream hakkında olacağını öğrendik.

2099 ÇILGINLIĞI

2099'un Marvel evrenine döndüğünü yavaş yavaş hissetmeye başlamıştık ve bu sefer artık temelli giriş yapıyor. Alpha sayısı ile başlayacak maceraya Spider-Man hikayesi dahil olacak ve üstüne bir sürü tie-in çıkacak. Bu tie-in'lerde Conan, Punisher, Fantastic Four gibi sevdiğimiz kahramanların 2099 maceralarını okuyacağız.

ŞİMŞEK TURU

Bu yazıya sığdıramayacağımız bir sürü haber var o yüzden bu kısmı şimşek turu olarak adlandırıyorum ve minik ama önemli şeylerden burada bahsedeceğim. Kelly Thompson'dan yeni bir Deadpool serisi çıkacak. Vita Ayala'dan Morbius adlı sevdiğimiz vampirin serisi geliyor. Lonnie Nadler ve Zac Thompson'dan Yondu mini serisi gelecek. Captain Marvel serisinde Carol, Avengers ile kapışacak. Loki ve Wolverine Vahşi Batı'ya gidip kapışacak. The Boys yazarı Garth Ennis, Punisher yazmaya Soviet adlı mini serisi ile geri dönecek.

BLACK CAT VE SPIDER-MAN EVLENİYOR

Muhtemelen başlıkta gördüğünüzde şaşırdınız ama çok da büyük bir olay değil. Black Cat Annual #1'in açıklamasına göre hepimiz Black Cat ve Spider-Man'in düğününe davetliyiz. Muhtemelen olmayacak ve hepsi bir aldatmaca ama olaylar nasıl olacak merak ediyorum.

STARBRAND DOĞUYOR

Jason Aaron, Avengers serisine başladığından beri Starbrand karakterinin üstüne yoğunlaşmak istiyordu. Artık kasım ayında baya üstüne gidecek. 26. sayıda M.Ö. 1000 Avengers'daki Starbrand'i anlatacak ve 27.sayıda Starbrand Reborn hikayesiyle büyük bir olaya giriş yapacak. Ayrıca takıma Black Widow da katılacak.

YEPİSYENİ BİR TAKIM?

Marvel, geçtiğimiz haftalarda Doc. Justice and the J-Team adlı bir takım açıklamıştı ama hiçbir detayını bilmiyorduk. Şimdi ise öğrendik ki bu yeni bir takım değil, Runaways takımının kılık değiştirmiş hali olacak. Tek bilmediğimiz şey takımın başı yani Doc.Justice. Yeni bir takım olmaması üzse de merak ediyorum çünkü inanmayacaksınız ama Runaways bence Marvel'ın en kaliteli serilerinden.

STAR WARS SONA ERİYOR

Yanlış okumadınız, Star Wars'un ana serisi 75.sayısı ile sona eriyor. 5.filmin başlangıcından birkaç hafta önce bitecek seri bitse de belki yeniden başlayarak devam edebilir. Ayrıca diğer seriler de olduğu gibi devam edecek. Seri, 9.film çıkmadan bir ay önce biteceğinden film çıktıktan sonra yeni açıklamalar görme şansımız var.


Marvel'ın kasım ayından öğrendiklerimiz bu kadardı. Sizin en çok merak ettiğiniz olay ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.