Spider-Man Life Story #6 İnceleme


Evet, acısıyla tatlısıyla geldik bir serinin sonuna daha. Bu sayıda Miles Morales'in ortaya çıkışı ve Superior Spider-Man'in kombinasyonunu gördük. Spider-Man: Life Story'nin bu iki unsuru son sayısı için bir araya getirmesi beni açıkçası şaşırttı, ben beklemiyordum.


 Dünyanın Victor Von Doom tarafından ele geçirildiği günümüzün bir versiyonunda yer alan bu sayı, yaşlı bir Peter Parker'ı ve onun genç ortağı Miles'ı bize sunuyor. Doom karşıtı direnişin bir parçası olarak bir Stark uydusunu yönetmeye çalışmaktadırlar. Daha sonra Venom simbiyotunu giyen Kraven'ın uyduda olduğunu görüyoruz. Şahsen bu karakter yerine farklı bir kötü adam görmeyi tercih ederdim. Çok geçmeden Miles'ın vücudunun Peter'ın ezeli düşmanı Otto Octavius tarafından ele geçirildiği ortaya çıkıyor. Peter ve Otto daha sonra Miles’ın ruhu için zihinsel bir savaşa girerler ve Peter dünya için nihai fedakarlığı yapar. Sayı, bir bütün olarak gerçekten değer kazanması için, Spider-Man'in ileri yıllarında nasıl görüneceğini gösterip, son derece dokunaklı anlarla sona eriyor.


 Genel olarak, Spider-Man: Life Story, eğlenceli, birkaç hoş sürprizi olan, ve birkaç duygudan oluşan ve duygusal anlar ile sona eren bir seri oldu. Tüm sanat ekibi bir bütün olarak, bütün seri boyunca harika bir iş çıkardı.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.