DC Kasım 2019 Ayından Öğrendiklerimiz | Roy Harper Geri Dönüyor!


Her ayın son haftalarında DC, Marvel ve birçok çizgi roman şirketi 3 ay sonra yayımlayacakları sayıların kapaklarını ve açıklamalarını paylaşıyor. Bizde sizler için tüm bu açıklamaları teker teker okuyoruz ve öğrendiğimiz ilginç bilgileri size sunuyoruz. İyi okumalar dileriz!

YENİ BİR BİRLİK YÜKSELİYOR

Green Lantern Birliği sona erecek! Grant Morrison, Green Lantern serisini ekim ayında bitirmesiyle yeni bir yıla başlayacak ve bu sefer yeni bir birlik ile karşılayacak. Blackstar'lar hakkında çok bir bilgimiz olmasa da tehlikeli bir macera olacak ve 3 sayıdan oluşacak. Bu 3 sayıdan sonra daha ne yapacak bilmesek de Liam Sharp'ın yerine gelecek Xermanico seriye bir bakış atmama sebep olabilir. Ayrıca evrenin diğer bir köşesinde Far Sector serisinde yeni bir Green Lantern göreceğiz. Young Animal serisinin hangi zamanda geçeceğini daha bilmiyoruz.

YAKALANANLAR

The Batman Who Laughs, Batman/Superman serisinde kendi takımını oluşturacak. Secret Six adlı grupta TBWL tarafından ele geçirilmiş kahramanlar olacak ve DC evrenine saldıracaklar. Bu Secret Six'den birkaç kişi açıklanmış oldu. Shazam'ı zaten biliyorduk ama buna Blue Beetle, Supergirl ve Hawkman de eklendi. TBWL takımın üyesi ise sadece bir tane bilinmeyen karakter kalacak.

KARANLIK EVRENLER DAHA DA GENİŞLİYOR

Ekim ayında Death of Superman ve Knightfall hikayesi ile başlatılan Dark Multiverse etiketi kasım ayında da devam ediyor. Bu sefer ise Blackest Night ve Infinite Crisis anlatılacak. Blackest Knight'ta Black Lantern'lar kazanmış olacak ve Sinestro birkaç kahraman ile kazanmak için bir arayışa girecek. Infinite Crisis hikayesinde ise Blue Beetle her şeye hazırlıklı olacak ve ölmeyecek. Asıl Crisis'ı durdurarak kendisi Crisis olacak.

WALLY VE ROY YENİDEN BİRLİKTE

Wally West'in Karanlık Evren'deki yolculuğu devam ediyor ve bu sayıda Dünya-43'e gidiyorlar. Bu evrenin özelliği çoğu bildiğimiz kahramanın vampir olması. Bu evrene düşen Wally'i ise yetenekli vampir avcısı Roy Harper kurtaracak. Heroes In Crisis'da ölen karakteri bu şekilde biraz görmüş olacağız. Muhtemelen başlıklardan dolayı biraz heyecanlandınız ama hayallerinizi parçaladığım için özür dilemem gerek.

YOUNG JUSTICE'DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER

Bendis geçtiğimiz aylarda Tim Drake'e yeni bir kostüm ve belki de yeni bir kahraman ismi vereceğini söylemişti. 10.sayının kapağında ise yeni kostümüyle karakteri görebiliyoruz. Çok da hoşuma gitmedi açıkçası. Ayrıca seriye Bendis'in kendi yarattığı bir karakter olan Naomi katılıyor. İlk Action Comics'e geçen sonra da buraya gelen Naomi bakalım takıma ne gibi bir yenilik katacak.

ROUGES ŞEHRİ

Flash'ın kasım ayındaki yeni hikayesinde Rouges kendi krallıklarına sahip olacak gibi. Lex Luthor tarafından güçlendirilmiş takım her yere saçıldı. Mirror Master'ın güçlendirilmiş özellikleri ile tüm üyelere kendi istedikleri yeri veriyor. Örnek olarak; Heat Wave'in volkanik toprakları, Weather Wizard'ın element cephaneliği ve Captain Cold'un buz kalesi. Şehir, Mario bölümlerine döndü kısacası.

DC'nin kasım ayından öğrendiklerimiz bu kadardı. Sizin en merak ettiğiniz olay ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.