Summer Game Fest 22' Gün 3 | Capcom Showcase


Yavaş yavaş Summer Game Fest'in sonuna gelirken devler de kendilerini göstermeye başladı. Önce Ubisoft'un AC sunumu yapacağını duyurması sonrasında ise Capcom'un bir sunumu olacağını öğrenmemiz ne yalan söyleyeyim benim için güzel sürprizler oldu.


Açılış: yeni Monster Hunter Rise: Sunbreak fragmanı ve oynanışı! 



Monster Hunter Rise'ın yeni büyük ek paketinden yepisyeni bir fragman gördük. Yeni canavarlar, silahlar ve kostümlerin gösterildiği fragman, hayranı olanlar için heyecan verici duruyor. Özellikle eski oyunlardan gelen "Jungle" haritası oyuna güzel bir eklenti olacak. Demo şuan da Steam ve Nintendo Switch'ten indirilip, oynanabilir ayrıca ek paketin çıkış tarihi de 30 Haziran. 


Monster Hunter Rise için ücretsiz güncellemeler geliyor! 



Ağustos'ta başlayacak bu güncellemeler ile birlikte oyuna yeni yaratıklar ve bölgeler eklenecek. 


Hızlı fragman gösterimleri! 



- Street Fighter 6, 2023'te yeni modlar ve yeni karakterler ile birlikte geliyor. 

- Capcom Fighing Collection, Capcom'un en sevilen savaş oyunlarını tek bir pakette topluyor. Çıkış tarihi 24 haziran 2022.

- Capcom Arcade 2nd Stadium, sevilen Capcom arcade oyunlarını bir araya getiriyor. Çıkıp tarihi 22 Temmuz 2022.


Exoprimal'dan oynanış ile karışık yeni fragman! 



Özellikle Dino Crisis ile olan benzerliği yüzünden çokça göz önüne alınan Exoprimal, maalesef online bir oyun olduğu için benim ilgimi hiç ama hiç çekmedi. Meraklısına çıkış tarihi ise 2023'te. 


Dragon's Dogma'nın 10.yılına özel yeni bir belgesel geliyor!



Dragon's Dogma serisi ile alakalı belgesel tadında bir yayın yakın zamanda gelecek. Oyunun tarihini merak edenler kaçırmasın! 


Resident Evil 8 Village Gold Edition geliyor! Yepisyeni bir ek paket: Shadows of Village, yeni mercenaries karakterleri ve üçüncü şahıs bakış açısı modu! 



Ethan'ın kızı Rose ile oynadığımız ek paket hem eski mekanları kullanıyor hemde bizi hikayenin ileri bir tarihine götürüyor, Heisenberg, Dimitrescu ve Chris ile artık Mercenaries modunda oynayabileceğiz, RE8'i farklı bir şekilde deneyimlemek isteyenler için oyuna ayrıca bir üçüncü şahıs bakış açısı geliyor! RE: Village Gold Edition, 28 Ekim'de çıkışını yapacak. 


Resident Evil: Re: Verse tekrar geliyor? 



Re:Verse, 28 Ekimde çıkış yapacak. Tabii o zaman kadar unutmazsanız :D


Resident Evil 4 Remake'ten yepisyeni oynanış ve fragman! 



Leon, Sherry, Ganado ve Ada karakterlerini detaylıca gördüğümüz fragman bizlere ayrıca hikaye hakkında da ipuçları verdi. Heyecan dorukta Çıkış tarihi ise 24 Mart 2023 olacak. 


RE 7, 2 ve 3 Remake'e yeni nesil güncellemesi geliyor! 



PS5 ve Series S/X için yeni nesil güncellemesinin içerisinde 4K, daha yüksek frame rate, ray tracing ve 3D audio olacak. Ayrıca bu oyunlara dijital olarak sahipseniz ücretsiz bir şekilde güncelleyebileceksiniz. Bugün itibari ile indirilebilir. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.