Summer Game Fest 22' Gün 4 | Xbox + Bethesda Showcase Extended


Xbox sunumlarının vazgeçilmezi olan sunumdan sonra uzatılmış versiyonlarının çıkması geleneği bu sene de devam etti. Bakalım bu uzatılmış versiyonda yeni neler var? 


İskandinav havası Xbox'a geliyor!



Popüler hayatta kalma oyunu Valheim sonunda Xbox'a geliyor. Sonbaharda Xbox'a çıkışını gerçekleştirecek oyunun Game Pass sürümü ise 2023 yılının başlarında gelecek.


Düşen adamlara Master Chief De katılıyor! 



Fall Guys'ın Xbox'a çıkmasının şerefine 30 Haziranda oyuna Master Chief ve Arbiter kostümleri eklenecek. 


Chernobly'e dönüş! S.T.A.L.K.E.R.2. 



Stalker 2 ile alakalı sonunda bir haber alabildik. Oyunun yapımcıları maalesef Ukrayna savaşında oldukları için oyunu ertelemiş ve ileriki bir tarihte oyunlarını göstereceklerini söylemişlerdi şimdi ise durumlarının ve şartlarının nasıl olduğunu gösteren bir video paylaştılar. Olayları birde böyle görmek gerçekten içler acısı. Ayrıca oyunun introsu da bu videodan sonra yayınlandı. 


Texas katliamı evinize geliyor! Texas Chainsaw Massacare'dan yeni bir oynanış fragmanı! 



2 sene önce duyurulan ve bir süredir sesi çıkmayan multiplayer korku oyunundan sonunda bir oynanış fragmanı görebildik. Leather Face gibi ikonik karakterleri gördüğümüz oynanış fragmanı özellikle stilistik tarzı ile ilgi çekiyor. Oyun 2023 yılında çıkacak ve çıkış güne Game Pass'e gelecek! 


Slime Rancher 2'den çıkış tarihi duyurusu! 



Oyun 2022 sonbahar ayında çıkışını gerçekleştirecek ayrıca ilk gün Game Pass'de yer alacak! 






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.