Spider-Man Across the Spider-Verse Filminin Yeni Düşmanı!


 

    İlk filmi 18 Aralık 2018'de vizyona giren Oscar ödüllü animasyon Spider-Man Into the Spider-Verse filminin devam filmi olan Across the Spider-Verse filminin düşmanından ilk görüntü geldi.

    Spider-Man 2099 ve Spider-Woman karakterlerini de ilk kez sinemada göreceğimiz bu filmde 200'e yakın karakter de görebileceğimiz söylentiler arasında. Sony, Annecy Festivalinde filmin düşmanını da açıkladı.

    2 Haziran 2023 tarihinde vizyona girecek olan filminin düşmanı: Spot.

 

Resim

    

    Sony Pictures Animation resmi hesabı Twitter üzerinden paylaştığı resimle karakterin Jason Schwartzman tarafından seslendirileceğine de açıklamış oldu. Karakterle alakalı kısa bilgiler de veren Sony şu açıklamayı yaptı:

    "Spot'un vücudu gitmek istediği yerlere götüren boyutlar arası portallarla kaplı. Ayrıca insanları ve nesneleri istediği zaman taşımak için bu portalları oluşturabilir. Bu Miles için bir sorun."

 

SpiderVerse 2 Villain The Spot

 

    Sony'nin paylaştığı resme bakarsak Miles'ın tekmesinin Spot'un açtığı portal ile Gwen'e geldiğini de görebiliriz. Spot'un hikayesi ilk filme dayanabilir çünkü Spot yani gerçek ismiyle Dr. Jonathan Ohnn aslında Kingpin için çalışan bir bilim adamı. Into the Spider-Verse filminde Kingpin'in sevdiği kadını geri getirme hikayesini izlemiştik. Bir şekilde bu olayla bağlantısı olacaktır. Henüz bu film hakkında çok detaylı bir bilgi yok ama çok fazla karakter görecek olmamız ve ilk filmin de kalitesine bakarsak bizleri çok güzel bir yapım bekliyor...

  

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.