Summer Game Fest 22' Gün 4 | Assasin's Creed 15. Yıl Özel Yayını


Belki yani bir umut bir şeyler paylaşırlar diye izlediğim AC yayını beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Sizlere yayında bulduğum kıt kanaat haberleri derledim bakalım bu sıkıcı yayında neler duyurulmuş.


AC: Valhalla 2.yıl yol haritası yayınlandı! 



Festivaller, yeni zırhlar, Master Challenge 2 ve yeni mezarlar bu güncellemeyle birlikte oyuncularla buluşacak. 2.yıl yol haritası sonbahar döneminde çıkışını gerçekleştirecek. 


AC: Valhalla'dan Rouge lite'lı ek paket! Forgotten Saga!



Loki'nin kızı ile savaşacağımız ek paket rouge lite temalı olacağı için bir hayli ilgimi çekti. Bu yaz itibari ile ücretsiz bir güncelleme ile erişilebilir olacak. Ayrıca bu yılın sonunda Eivor'un hikayesi yine ücretsiz bir ek paket ile sonlanacak. 


Discovery Tour'da viking savaş çığlıkları! 



Origins'den itibaren her oyunda bulunan öğretici discovery tour eklentisi sonunda Valhalla'ya da geliyor. Savaşın ve aksiyon olmadığı bu oyunda viking diyarlarını gezip tarihsel olayları gözlemleyebileceğiz. Bugün itibari ile Valhalla'nın olduğu bütün platformlarda indirilip, oynanabilir. 


AC: Origins'e 60 FPS güncellemesi! 



Evet yanlış duymadınız yeni nesil konsollara 60 FPS güncellemesi geldi ve bugün itibari ile indirilip, oynanabilir. Ayrıca Valhalla sahipleri Origins temalı ödülleri bugün itibari ile oyun içinde alabilir. 

AC serisinin geleceği için yeni bir etkinlik!



Eylül ayında olacak olan etkinlik ile birlikte Assasin's Creed serisinin geleceği ile alakalı haberler göreceğiz. 






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.