Summer Game Fest 22' Gün 5 ve final! | Final Fantasy 7 25th Anniversary

Sonunda Summer Game Fest'in sonuna geldik ve son sunum olarak Square Enix'in biricik yapımı Final Fantasy 7'nin 25 yıl dönümünü izledik açıkçası hızlı duyurular sayesinde akıcı ve keyifli bir sunum izledik. Eğer serinin hayranıysanız büyük ihtimalle sunumdan memnun ayrılmışsınızdır. Peki hayran değilseniz? O zaman gelin neler duyurulmuş bir göz atalım!


FF7 Remake: İntergrade sonunda Steam'de! 



Evet doğru duydunuz. Geçen sene Epic Games Store'a özel olarak çıkan FF7 Remake sonunda Steam platformuna da çıkışını gerçekleştirdi ayrıca şuan oyunu almak isteyenler içinse %29'luk bir indirime de sahip. En ilginç haber ise oyunun Steam Deck ile uyumlu olması.


Final Fantasy 7: First Soldier'ın 3.sezonu geliyor! 



Final Fantasy 7'nin zaman diliminde geçen bir battle royale oyunu olan First Soldier'a yeni bir sezonda etkinlikte duyuruldu. Yeni sınıf, yeni silahlar ve yeni bir haritanın geldiği güncellemeyi şimdi oynayabilirsiniz. 


Birebir mobil bir remake: Final Fantasy 7 Ever Crisis! 



Final Fantasy 7 Remake'te oyunun değiştirilip farklılaşmasından haz etmeyen biriyseniz Evet Crisis tam size göre! Ps1'e çıkan orijinal oyunu birebir kopyalayan bu remake'in tek farkı karakterlerin daha çizgi film vari olması. Oyun sadece mobil platformlara çıkış yapacak ve bu yıl kapalı betası gerçekleşecek. 


Mazide kalan eski bir dost! Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion



Bir zamanlar PSP'ye çıkan ve Final Fantasy 7'nin öncesinde geçen şahane bir yapım çıkmıştı, Crisis Core. Şimdi artık o yapım PSP'de şıkışıp kalmayacak ve bütün platformlara çıkışını gerçekleştirecek. Evet, Nintendo Switch'e bile. 2022 kış ayında çıkışını gerçekleştirecek. 


BEKLENEN DUYURU! FİNAL FANTASY 7 REMAKE REBİRTH! 



Uzun süredir duyurusu beklenen Final Fantasy 7 remake'in devamı olan Final Fantasy 7 Rebirth duyuruldu. Şuanlık oyun ile alakalı bildiğimiz şeyler sınırlı olsa da şöyle bir göz atalım. 

  • Sınırlı süreli PlayStation özel oyunu olacak. 
  • 2023 kışın çıkışını gerçekleştirecek. 
  • Sephiroth oynanabilir olacak. 
  • Üçleme olacak. 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.