Infinity War'dan Yeni Görseller Sızdı!

Infinity war ile ilgili görsel sonucu

Bundan yaklaşık 3-4 ay önce D23 fuarında katılımcılara merakla beklediğimiz Inifnity War'un fragmanı izletilmişti. Fragman kaçak yollar ile sosyal medya üzerinden de yayınlasa da henüz Marvel tarafından Inifnity War filmiyle ilgili bir fragman yayınlanmadı. 'Ha çıktı ha çıkacak.' 'Thor'da vizyona girdiğine göre bir kaç güne çıkar.' düşüncelerine rağmen aylardır meraklı bekleyiş devam ediyor. Ancak bir kaç saat önce Twitter üzerinden bir kullancı filmden sızdırılan görselleri paylaştı. Biz de anlaşılır ve çok bulanık olmayan 5 tane sızdırılan görseli sizler için listeledik.

 

Görselde Falcon'u savaşırken görüyoruz. Mücadele ettiği kişinin kim olduğu maalesef pek net değil. Arkalarından metro tarzında bir araç geçtiğine göre halkın yaşam alanında savaştıkları kesin.



Bu görselde ise Cap, Falcon ve Natasha üçlüsünü yukarı bakarken görüyoruz. Hem Cap hem de Natasha yeni stillerindeler. Açıkçası ben Natasha'nın saçlarına maalesef alışamadım...



Fotoğrafta önde bulanık olarak çıkan şahısın Star-Lord olduğu kanaatindeyim. Drax'ın ise son derece ciddi ve stresli olduğu ap açık ortada.



4. Fotoğrafımızda ise Scarlet Witch hiç olmadığı kadar tedirgin ve korkmuş gözüküyor. Ayrıca bir yandan da güçlerini kullanıyor ancak ne için kullandığı pek net çıkmamış.




Son görselimizde ise Vision'ı demir parmaklıkların ardında görüyoruz. Biraz karanlık çıktığı için yüz ifadesini tam olarak göremesekte kendisinin pek de iyi durumda olmadığı belli.

Sızan görseller hakkında sizlere bahsedeceklerim bu kadar. Film hakkında gelen haberleri paylaşmaya devam edeceğiz. Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.