Legacy Günlükleri-4: X-Men Crossover'ı Mojo Worldwide İnceleme


'Legacy Günlükleri' Yazı Serisi Nedir?: 

'Legacy Günlükleri' yazı serisi sayesinde sizlere Legacy hakkında sunmak istediğimiz her şeyi sunacağız. Gerek haberler olsun gerek incelemeler olsun Legacy ile bağlantılı olan bütün yazılarımız bu başlık altında olacak. Böylece sitemizin arama kutusuna sadece Legacy yazarak bu yazılara ulaşmış olacaksınız.

MOJO WORLDWIDE İNCELEME

Legacy başlangıcında X-Men Gold ve Blue'nun birleştiği Mojo Worldwide hikayesi beklentilerim büyük olmasa bile hayal kırıklığına uğrattı. Çizim ve aksiyon olarak değil ama hikaye bakımından beğenmedim. Hikaye 6 sayıya dağıtılmış bir sakızdı. Kesinlikle kötü değil. Sadece çok uzun. Belki 4 sayı olsa daha güzel olurmuş ama illa nostalji yapacağız ve aksiyonla dolduracağız diye uzattıkça uzatmışlar. Klasik bir X-Men/Mojo hikayesi. Takım Mojo'nun evrenine ve televizyon şovuna girer ve kurtulmaya çalışır. Onlarca kez gördüğümüz bir hikaye. Ancak hikayeden sıkılmadığımı söyleyemem, eğlendim. 


Hikaye X-Men için önemli bir hikaye olarak tanıtıldı. Fakat ben pek önemli olduğunu söyleyemem. Minik bir sonucu var ama pek önemli değil. Nostaljik tarafı oldukça baskın. Mojo'nun yarattığı yerlerde takımın kostümleri değiştiğinden dolayı ve aynı zamanda eski güzel hikayelerle birleştiği için bazen eğlenebiliyoruz. Aksiyonlar içinse kaliteli diyebilirim ama bir yerden sonra tekrarladığı için sıkılabiliyor insan.



Çizim olaraksa güzel. Tatmin edici. Kapak çizimleride fena değil. En sevdiğim şey ise tüm takımın olduğu iki sayfaya yayılmış yerlerdi. Güzel tasarlanmış ve renklerin uyumu güzel olmuş.



Sonuca gelirsek yeni crossover önceki Apocalypse Wars denilen şeyden kesinlikle daha iyi ancak başarılı bir hikaye olduğunu söyleyemem. Peki siz bu crossover hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz. Sonraki incelemelerde görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.