DC Temmuz Ayından Öğrendiklerimiz


Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. İyi okumalar!


DÜĞÜN ARDINDAN GELENLER


Birkaç aydır beklenen Batman ve Catwoman düğünü sonunda temmuz ayında geliyor. Ardından ise bazı olaylar geliyor. İlk olarak Joelle Jones'un hem yazarlığını hem de çizerliğini yapacağı bir aylık Catwoman serisi geliyor. Seri düğün ardından Catwoman'ın onu kopyalayan birini kovalamasını ele alıyor. Diğer bir olay ise Dick Grayson'ın Batman olması. Muhtemelen Bruce düğün ile oyalanırken Grayson Batman maskesini takacak.


YENİ BİR YÜZÜK RENGİ?


DC ayında birden fazla Justice League serisi çıkıyor. Justice League Dark ve Odyssey başlıyor ama ana konumuz bu değil. Bu serilerle ilgili daha çok şey öğrenmek istiyorsanız bu habere bakabilirsiniz. Diğer büyük olay Snyder'ın JL serisinden geliyor. Seride John Stewart'ın takacağı yeni bir güç yüzüğü ile karşılaşacağız. Morötesi veya ultraviyole ışığın yüzüğü ile karşılaşacağız. He bu arada aynı zamanda seriye Legion Of Doom geliyor.

ASLA DÜŞÜNMEDİĞİMİZ CROSSOVER


DC, çoğu okurun asla aklına gelemeyecek bir karşılaşma açıkladı. INJUSTICE VS. HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE! Seri Tim Seeley tarafından yazılacak. He-Man, Batman ile takım olup Superman'e karşı savaşacak. Sonunda He-Man vs Superman göreceğiz be!

YENİ TITANS TAKIMLARI


Temmuz ayında No Justice eventi ardından Titans takımları değişiyor. Teen Titans takımının yeni kadrosu Robin, Kid Flash, Red Arrow ve yenilerde Roundhouse, D'jinn ve Lobo'nun kızı Crush var. Ana Titans takımının yeni kadrosu ise Nightwing, Donna Troy, Raven, Steel, Beast Boy ve Miss Martian. Önceki kadrolar hoşunuza gitmediyse belki bu değişiklikler ilginizi çekebilir.

HOŞÇAKAL DİYECEKLERİMİZ


Temmuz ayında birkaç seriye son veriliyor. İlk olarak okuyanı var mıdır bilmiyorum ama, Future Quest Presents 12. sayısıyla seriye son veriyor. New Super-Man and the Justice League of China serisi de temmuz sayılarında yok. Muhtemelen seri bitti. Raven, Daughter of Darkness da bitmiş durumda. Hellblazer #24 açıklamasında ise bize sonun gelmesiyle ilgili ipuçları veriyor.

DC temmuz ayından en büyük öğrendiğimiz şeyler bunlardı. Sonraki haberlerde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.