Nedir Bu DC Universe Platormu?


DC'nin son zamanlarda kendi orijinal dizilerini ve animasyonlarını yayınlayacağı bir dijital servis çıkacağı biliniyordu ama elimizde ne detayları vardı, ne de adı. Geçenlerde merak ettiğimiz çoğu şeyi öğrendik. İlk olarak bu paralı servisin adı çok büyük, o kadar büyük ki duyunca şaşıracaksınız. DC Universe!  Evet...

Bu dijital servis Netflix benzeri bir şey. Her ay belli bir para karşılığı size film ve dizi verecek. Tabii bunlar DC içerikli olacak. Servisin ne zaman çıkacağı ile ilgili kesin bir bilgi yok ama bu yıl içinde çıkacağı açıklandı. Aynı zamanda en kısa zamanda çıkartacakları dizileri ve animasyonları da açıkladılar. Dizilerin ve animasyonların logolarını aşağıda bulabilirsiniz. İlk olarak Titans var. Bunun geleceğini çoğunuz biliyorsunuzdur. Şu an çekimleri halen devam etmekte. Diğer bir live-action dizi ise bu son açıklamalar ile öğrendiğimiz Swamp Thing. Dizinin yapımcıları arasında Aquaman filminin yönetmeni James Wan bulunmakta.

Açıklanan animasyonlarımızda bildiğimiz ve sevdiğimiz Young Justice'ın üçüncü sezonu Outsiders var. Bu açıklanan serilerden en heyecanlı olduğuğum olabilir. Ne de olsa aralarında tek önceden var olup severek izlediğim bu. Son açıklanan animasyon ise Harley Quinn. Animasyon Harley'nin Joker ile ilişkisini bırakıp yeni bir hayata başlamasını anlatacak. 

Ne yazık ki servisin daha hangi ülkelere açık olacağı belli değil. Sonraki haberlerde görüşmek üzere, hoşçakalın.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.