Justice League: No Justice'ın Düşmanları Olan Omega Titans ile Tanışın!


Başında Scott Snyder'ın olduğu yeni DC haftalık eventi No Justice başladı ve yeni kozmik düşmanlar ile karşılaştık. İlk olarak Metal #6 ile hazırlandıkları ve DC Nation #0'da gösterilen Omega Titans, Justice League: No Justice #1'de harekete geçti. Peki ne bu Omega Titanlar ve onların hakkında ne biliyoruz?

Kendileri aslında biraz Marvel'daki Celestiallar'a benziyorlar. Geçmişte gezegen emen ama Kaynak Duvarında (Source Wall) hapsolmuş antik ve kozmik canlılar ama Dark Nights: Metal sonucu duvardan kurtulmayı başardılar. Şimdi görevlerine geri dönecekler. Şu anda dört tane Omega Titan biliyoruz. Entropy, Mystery, Wonder ve Wisdom. Kahramanlarımız No Justice serisinde her kozmik varlığa bir takım olacak şekilde takımlara ayrılıyorlar. Bu Omega Titanlar hakkında kahramanlarımızı uyaran kişi ise Brainiac...her gün görebileceğimiz bir şey sayılmaz. Bu büyük varlıkları durdurmak için kahramanlarımızın ve düşmanların bir araya gelmesi gerek. 

No Justice 9 mayısta başlayacak ve her hafta çıkacak olan bir event. Yazarları Scott Snyder, James Tynion IV, Joshua Williamson. Çizeri ise Francis Manapul. Kadro sağlam gözüküyor. Peki siz hikayeyi merak ediyor musunuz? Fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Sonraki yazılarda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.