Incredibles 2 Tarihin En Büyük Animasyonu Mu Olacak?

incredibles 2 türkiye vizyon tarihi ile ilgili görsel sonucu Disney, ülkemizde normalde 14 Haziran'da vizyona girmesi gerekirken filmi 28 Eylül'e ertelemesi durumunda, sosyal medya'nın bazı kullanıcıları tarafından tepki yemişti. Şimdi ise yeni bir durum var. Incredibles 2 satış öncesi tarihin en iyi animasyonu olacak haberi çıktı.

 Bu rekor ise daha öncelerde Finding Dory animasyonuna aitti ve Incredibles 2 ise 486 milyon dolarlık yerli satış ile rekor kırmış tarihin en büyük animasyonu olma adında önemli bir yol katetmiştir.


 Disney'in büyük umutlarla yaptığı bu animasyon şu anlık yüzleri güldürdü gibi görünüyor. Eğer ki bu haber doğru ise gerçekten kırılması zor bir rekor olacak, yazının sonunda haberi nereden aldığıma ulaşabilirsiniz.

 Tabii ki bu haber Fandango'ya ait. Perşembe günü yaptığı açıklamada, Pixar'ın 2004'teki The Incredibles'ın devamı olarak tüm zamanların en büyük animasyonu olma yolunda ilerlediğini söyledi. 

Fandango Genel Yayın Yönetmeni Erik Davis, "Hayranlar, Pixar'ın en sevilen kahraman ailesinin dönüşünü görmek için on yıldan fazla süredir beklemektedir ve bu yıllar süren beklentiler, Incredibles 2 için rekor kıran bilet satışlarına yol açmaktadır." açıklamalarını yaptı.

 Bu da demek oluyor ki Incredibles 2 diğer animasyonların canını fena halde yakacak...

incredibles 2 ile ilgili görsel sonucu


1 yorum:

  1. Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum ihtimal dahi vermiyorum...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.