Fantastic Four'un Yeni Düşmanları Açıklandı!

Marvel'ın en sevilen ailesi Fantastic Four geçtiğimiz hafta geri döndü. Bunun yanında önümüzdeki sayılarda neler olacağını az da olsa öğrendik. Marvel'ın This Week In Marvel Podcast'inde önümüzdeki sayılarda nelerle karşılaşacağımız söylendi.
Serinin editörleri Tom Brevoort ve Alanna Smith açıklamalarına göre serinin 4.sayısında takımın Baxter Binasına geri döneceği açıklandı ama döndüklerinde karşılacakları biraz farklı. Meğersem onlar yokken binayı başka bir kahraman grubu kiralamış. İsimleri The Fantastix. Umarım takımın kendisi ismi kadar kötü olmaz. Bunun yanında 5.sayıda bir düğün göreceğiz. Sıkılmadık mı bu düğünlerden? Sayıda The Thing ve Alicia Masters'ın düğününü okuyacağız. En azından uzun zamandır birlikte olan ve birbirilerini seven karakterler. O yüzden bu düğünün de mahvolacağını düşünmüyorum. 5.sayı aynı zamanda Fantastic Four'un 650.sayısı olacak.

Dan Slott tarafından yazılan ve Sara Pichelli tarafından çizilen Fantastic Four #4, 28 kasımda çıkarken 5.sayı aralıkta çıkacak.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.