Oyun Gündemi- 2

12-18 Ağustos 2018

1) Microsoft, The Initiative adlı yeni stüdyosu için bazı yetenekli kişileri işe alıyor. Şu anda açıklanan alımlardan en büyüğü Read Dead Redemption'ın yazarı ve tasarımcısı Christian Cantamessa.
2) Önce Nintendo Switch'e, sonra telefonlara çıkan bedava Pokemon oyunu Pokemon Quest ayda 8 milyon dolar kazandığı açıklandı.


3) Fallout 76'da karakterlerin yetenekleri kartlar ile arttırılacağı açıklandı. Bu kartlar 10.level olana kadar her iki levelda bir verilecek, 10 olduktan sonra her level atladığınızda kazanacaksınız. Ayrıca oyunda belirli anlarda da kazanılan kart paketleri olacak. Bunların içinden kartlar rastgele çıkacak ve içinde şakalar ve bir sakız bulunduracak. Bizi rahatlatan taraf ise bu online oyunda kart paketlerinin sadece gerçek parayla alınamayacak olmasu ama oyunda tabiki oyun içi satın almalar olacak.

4) Dark Souls: Remastered'ın Switch tarihi açıklandı! Oyun 19 Ekim 2018'de Nintendo Switch'e çıkacak.

5) Haziranda Fallout 76'nın cross  platform olmamasına Todd Howard "Şu an yapamayız çünkü Sony herkesin istediği kadar yardımcı olmuyor" demişti. Sony yöneticisi Shawn Layden, Sony'nin bu durum hakkında çözüm bulacağından kararlı olduğunu söyledi. 

6) Crystal Dynamics, Washington'daki Bellevue'da yeni stüdyosunu açtı. Adı Crystal Northwest. Stüdyo taaaaa Ocak 2017'de açıklanan ve o günden beri sesini duymadığımız Avengers Project oyunu üzerine yoğunlaşacak. Umarım oyunun hayatta olduğunu yakın zamanda hatırlatırlar.

7) Halo'nun yazarı Jeff Easterling, Halo Infinite hakkında "Bu Halo 6. Oyunu sadece Halo 6 olarak kabul etmelisiniz. Oyunu tuhaf bir prequel olarak görmeyin. Bu sonraki hikaye" dedi.

8) Battlefield V'in Gamescom fragmanı çıktı. Fragmanda gameplay yanında gelecek Battle Royal modundan da görüntüler görüyoruz.
9) İki tane yeni ve şık Xbox One kontrolcüsü tanıtıldı.

10) 7 eylülde çıkacak Spider-Man oyunundan iki yeni fragman çıktı. İlki daha çok hikayeye odaklanırken ikincisi oyunun açık dünyasına ve oradaki yan görevlere göz attırıyor. Arada birkaç Marvel sürprizi görebilirsiniz. Artık oyuna gün sayıyoruz. 
11) "Yolun devamında neler olacağını kesin olarak söyleyemem, her şey olabilir ama Dishonored şu an dinleniyor."
-Arkane Stüdyosunun baş tasarımcısı Ricardo Bare

12) Spyro Remaster Üçlemesi 21 eylülden 13 ekime ertelendi. Oyunun üzerinde daha çok çalışılması gerektiği söylendi.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.