Watchmen Dizisi İlk Sezon Onayı Aldı! Bizi Neler Bekliyor?


HBO dan, Damon Lindelof imzalı "Watchmen" pilot bölümüne ilk sezon onay geldi.

2009 yılında DC evreninin ünlü yönetmeni Zack Synder tarafından sinemaya uyarlanan ve geçtiğimiz yıl pilot bölüm onayı alan Watchmen dizisine ilk sezon onayı geldi. 15 yıllık kariyeri ile başarılı bir yapımcı ve senarist olan Damon Lindelof imzası ile ekranlara gelecek olan dizi, ilk sezonu ile 2019'da HBO da yayınlanacak.

HBO'nun dizi ile ilgili ilk resmi açıklaması şu şekildeydi:

"Watchmen, orijinal çizgi romanın nostaljisini kucaklarken, bir yandan da kendi başına yeni bir hikaye anlatacak."

Lindelof'un ise mayıs ayında yapmış olduğu açıklama da Mr. Moore ve Mr. Gibbsons'ın otuz yıl önce yarattığı 12 sayıyı uyarlamaya bir niyetleri olmadığını ve sadece yeniden düzenleyeceklerini belirtmişti. Öte yandan devam dizisi de olmadığını, çağdaş ve orijinal bir evren oluşturacaklarını da belirtmişti.

Watchmen dizisi yapı olarak bilinen süper kahraman imajını alt üst eden, çizgi romandaki mitolojisi ile yeni ve özgün olan hikayeleri bir araya getirecek. Süper kahraman dünyasını alt üst ettiği için bilinen çizgi roman serisinden uyarlanmayacak, yepyeni ve orijinal bir evrende yaşanan maceralara odaklanılacak.

Bu sefer dizinin oyuncu kadrosunda: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gosset Jr., Yahya Abdulmateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison gibi isimler yer alacak. Nicole Kassell'in yöneteceği dizinin senaristliğini ve yapımcılığını ise Lost dizisinden tanıdığımız Damon Lindelof üstlenecek.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.