Iron Fist 2.Sezon'undan Beklediklerimiz!

İlgili resim

Bugün 7 Eylül ve Spider-Man'in yanında bir de Iron Fist'in 2. sezonu yayınlandı. Gelin 2. sezonu izlerken neleri hatırlamamız gerektiğini konuşalım. Bize Marvel-Netflix dizileri arasında en kötü dizisini sunan Netflix, bu sefer başarılı olabilecek mi?

iron fist 2 season trailer gif ile ilgili görsel sonucu
 

1) Dövüş Konusunda Uzman Bir Danny Göreceğiz.

 Evet, yanlış okumadınız. İlk sezon çok kötü dövüşen Danny, Luke Cage'in 2. sezonunda gördüğümüze göre daha iyi dövüşecek. Zaten fragmanlardan da bunu anlayabiliyoruz.

iron fist ile ilgili görsel sonucu


 2) Şirkette Artık Tamamen Söz Sahibi!

 İlk sezon, dizinin yarısını kendisinin Danny olduğunu kanıtlamak ve şirkette söz sahibi olmak için adamıştı. Artık tamamen söz sahibi ve şirketi istediği şekilde kullanıp, yönetebiliyor.

davos iron fist ile ilgili görsel sonucu

3) Kardeşim Dediği Adam Ona Düşman!

 Çizgi roman okuyanlar zaten Davos'un kötü biri olduğunu bilir. Davos 2. sezon baya iyi olacak gibi duruyor, özellikle "Fist Gücü"nü nasıl kullanacak merak ediyoruz.

luke cage season 2 iron fist ile ilgili görsel sonucu
 

4) Danny Artık Daha Sabırlı, Dingin ve Yerinde Kararlar Veriyor.

Bana soracak olursanız dizide görmek istediğim Danny tam anlamıyla Luke Cage'in 2. sezonunda olduğu gibi biri. Luke'a tavsiyelerde bulunması olsun, verdiği kararlar olsun resmen görmek istediğimiz bir Danny'di. Umarım 2. sezonda da öyle olur.


manhattan daredevil ile ilgili görsel sonucu
 

5) Kendisini Manhattan Sokaklarında Görebiliriz

The Defenders'ın sonunda Daredevil'in Danny'den isteği Manhattan'ı korumasıydı. Bu yüzden Danny'i Manhattan'da suçlular ile mücadele ederken görebiliriz.

iron fist gif ile ilgili görsel sonucu


6) Danny Gücünü Zorlanmadan Kullanabilecek.

 İlk sezon yumruğunu kullanmakta güçlük çekiyordu, fakat anlaşılan 2. sezonda yumruğunu daha sorunsuz bir şekilde kullanabilecek.

İlgili resim
 

7) Çocukluk Arkadaşı Bile Ona Düşman!

 Çok sevdiği Joy Meachum artık ona düşman. Belki babasının ölümünden onu suçlu bulacaktır belki de şirket meselesi yüzünden düşman olacaktır. Fakat iki türlü de Danny için zor bir durum.


Şu an için yeni sezondan tahminlerimiz ve beklentilerimiz bunlar. 2. sezonun iyi olacağına inandığımı da belirtmek istiyorum. İzledikten hemen sonra spoilersız inceleme yazısının da geleceğini unutmayın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.