Morgan Freeman Sektöre Geri Dönüyor!


MORGAN FREEMAN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Taciz iddaları sebebi ile adına dava açılmış olan Morgan Freeman, soruşturmanın tamamlanmasının ardından NatGeo ile ekranlara geri dönücek.

Morgan Freeman'in sektördeki yılları boyunca, birlikte çalıştığı farklı isimler tarafından uygunsuz ve rahatsız edici davranışları olduğu gerekçesi adına dava açılmıştı. 80 yaşındaki Oscar Ödüllü aktör özür dilese de ünlü oyuncunun bu süreçte NatGeo'daki belgeseli yarıda kesilmiş ve kendisi ekranlara bir süreliğine veda etmişti.

Freeman, prodüktör Harvey Weinsten gibi isimlerle aynı kefeye konulmak istemediğini ve çevresindeki kadın ve erkeklerin saygı duyulmak,rahat hissetmek için kendisini tercih ettiklerini itiraf etmişti. Daha sonra sözlerinin yanlış anlaşılması sebebi ile ikinci bir açıklama yaparak hiç bir zaman kadınları taciz etmediğini, kimse ile cinsel ilişki karşılığında iş yapmadığını, kariyer çevresinde müphem bir ortam oluşturmadığını söyleyerek iddaları tekrar tekrar reddetmişti.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından ise NatGeo tarafından yapılan bir açıklamada "rahatsız edici bir durum olmadığı" belirtildi.

İşte Morgan Freeman'ın, The Story of God'ın 3. sezonu ile döneceğini belirten NatGeo açıklaması:
"O an birlikte yürüttüğümüz işle ilgisi olmayan bu suçlamaları duyduğumuzda önlem olarak yeni sezon prodüksiyonunu durdurduk. Amaç Fox'un bağımsız bir araştırmacı tarafından yürüttüğü bu soruşturmanın eksiksiz bir şekilde tamamlanmasıydı. Soruşturmanın sonucunda ise Freeman ile çalışmamızda endişe verici bir durumun olmadığı ortaya çıktı. Şimdi de The Story of God'ın üçüncü sezon prodüksiyonuna devam etme kararı aldık."

5 kez Oscar ödülü kazanan Morgan Freeman 4 çocuk sahibi. Bu sürecin 80 yıllık hayatına geri dönülmez zararlar verebileceği için kendisine çok dokunduğunu belirtmişti. Aynı zamanda Freeman 24 yıldır evli olduğu ikinci eşinden 2008 senesinde ayrılmıştı.

3. sezonu yayınlanacak olan 2016 Emmy ödül adaylı belgesel ülkemizde Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi adıyla yayınlanmıştı.






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.