Marvel Aralık Ayından Öğrendiklerimiz

Her ay DC, Marvel ve diğer çizgi roman şirketleri birkaç ay sonra yapacaklarını tanıtıyor. Biz de bu tanıtımlardan öğrendiklerimizi her ay sizlere aktaracağız. 

KIYAMET Mİ KURTULUŞ MU?
Aylık X-Men köşemize yeniden hoş geldiniz. İlk haberimiz Extermination'dan geliyor. Seri bittikten bir ay sonra çıkacak Exterminated One-Shot'ında ölmüş bir X-Man'in yası tutulacak. Bunun yanında Uncanny X-Men serisinde Nate Grey geri dönecek. Kendisi biraz Apocalypse gibi davranacak ve "Kurtuluşun Dört Atlısı"na sahip olacak. Dörtlü; Red Omega, Blob, Angel ve gizemli birisinden ulaşacak.Son olarak ise yılbaşına özel bir X-Men sayısı çıkacak. Deadpool #7 de noel ile ilgili olacak. 

YİNE BİR DÜĞÜN
Fantastic Four'un 5.sayısında Ben Grimm ve Alicia Masters evlenecek. Bu sefer sanırım gerçekleşecek çünkü evlenmelerine karışacak birisi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bir düğün özel sayısı olacak. Sayı karakterlerin bekarlığa veda partisini içerecek.

HER TÜRDEN SERİLER
Aralık ayında çıkacak yeni serilerde ilk olarak X-Force serisi geliyor. Orijinal X-Fore ekibi bir görev için yeniden toplanıyor. Ayrıca Black Panther filminde bolca ünlenen Killmonger ile en sevdiğimiz Captain America yoldaşı Winter Soldier'ın 5 sayılık bir mini serisi çıkacak. Bunun yanında orijinal Defenders takımının bulunduğu one shotlar çıkacak. Son olarak örümcek evreninden birkaç seri var ama onu sonraya saklayalım. 

VENOM ARTIK YOK MU!?
Sonra derken şimdiden bahsediyordum. İlk olarak aralık ayında Spider-Geddon eventi sona erecek. Bunun sonucu ile iki yeni serimiz çıkacak. Superior Spider-Man ve Miles Morales: Spider-Man serisi gelecek. Superior Spider-Man direk Spider-Geddon'ın yazarından gelirken Miles'ın serisi sevilen Black Bolt serisinin yazarından geliyor. Ana Spider-Man serisini de unutmayalım tabi. İlk sayıdan beri artık karşımıza çıkmasını beklediğimiz gizemli adam sonunda gelecek. Ayrıca Venom #9'un açıklamasında Venom'un artık olmadığı yazıyor. Bu da ne demek?

SONSUZLUKTAN SONRA NE GELİR
Aralık ayında Infinity Wars sona erecekArdından ise iki önemli sayı çıkacakİlki Fallen GuardianBu hikayede ana seride ölecek bir karakteri anlatacakDiğeri ise #1 diye bir sayıNeyle ilgili olduğu hakkında bir bilgimiz yok ama sayı bize bir soru soruyorSonsuzluktan sonra ne gelir

MARVEL'IN ŞÖVALYELERİ 
Marvel Knights #3 ve #4'ün geleceği aralık ayında artık olayları yavaştan kavrayacağız. Anladığımıza göre bazı karakterlerimiz hafızaları kayıp şekilde başka bir evrene yerleştirilmiş. Kim olduklarını veya nerede olduklarını bilmiyorlar. Hatta bazıları eşyalarına ve düzenine bile sahip değil. Black Panther parasız, ülkesiz ve silahsız. Asıl soru ise bunu kimin yaptığı. 

Marvel'ın aralık ayında çıkaracağı en büyük şeyler bunlar. Peki sizin en çok ilginizi çeken şey ne? Sonraki yazılarda görüşmek üzere, hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.