Boba Fett Filmi İptal Edildi! Şimdi Ne Olacak?


Lucas Film Boba Fett'i İptal Ettiğini Duyurdu!

Film muhabiri olan Erick Weber resmi Twitter hesabı üzerinden attığı bir tweet ile Kathleen Kennedy'nin Boba Fett'i %100 askıya aldığını ve bütün odağının The Mandalorian üzerinde olduğunu bildirdi. Lucas Film tarafından onaylanan tweete göre Boba Fett’in solo filmi askıya alındı fakat ileride yine de karşımıza gelebilir.

Disney Platformu üzerinden yayınlanması beklenen Boba Fett, Star Wars'ın çok sayıda spin-offlarından biri olacaktı. Star Wars Evreni hakkında çok sayıda bilgiye ışık tutması beklenen yapımın durumu Solo: A Star Wars Story'den sonrada belirsizdi. Filmin durumu hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmazken yöneten James Mangold (Logan) projeye dahil olucağı haberini de reddetti.


Erick Weber'in attığı o tweet:


Öte yandan Star Wars'ın bir diğer spin-off yapımı The Mandalorian halen yapım aşamasında. Jon Favreau'nun yapımcılığını yaptı televizyon serisi Jango ve Boba Fett hikayesinden sonraki bir zamanda başka bir savaşçı toplumuna ışık tutacak. Bir imparatorluğun çöküşünü ve sonrasında yeniden bir devlet olma serüvenini anlatacak.

Jon Favreau'nun yapımcılığını ve ilk sezonun senaristliğini yapacağı seride yönetmen koltuğunda Star Wars Rebel'den Dave Filoni oturacak. Gelecek sezonlarda ise Jessica Jones'tan Deborah Chow, Rick Famuyiwa, Bryce Dallas Howard ve Thor: Ragnarok'tan Taika Waititi yapımcı ve yönetmen olarak karşımıza çıkacaklar.

The Mandalorian 2019'da Disney Platformu üzerinden ilk sezonu ile izleyiciler ile buluşacak!



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.