Bu Ay Netflix Türkiye'de Neler Var? I Ağustos 2019


Bu Ay Netlix Türkiye'de Neler Var?

Yeni bir seri ile siz değerli okurlarımız için karşınızdayız. Artık her ay en çok kullanılan film-dizi dijital platformu olan Netflix'e eklenen ve çıkarılan yapımları sizler için derleyeceğiz. Yapımlar hakkında kısa bilgiler vererek fikir sahibi olmanızı sağlayacağız. O halde Netflix'in Ağustos ayı yapımlarına bir göz atalım.

Netflix Türkiye'ye Ağustos Ayında Eklenenler

Man of Steel / Çelik Adam, 1 Ağustos



Zack Snyder'ın yönetmenliğini yaptığı ve Henry Cavill'in başrol olarak yer aldığı 2013 seneli yapım, DC Comics'in en meşhur karakteri olan Superman'in geçmişi ve kökeni ile ilgili hikayeyi beyaz perdeye taşımıştı. Clark Kent rolü ile izlediğimiz Henry Cavill'e General Zod ile Micheal Shannon, Amy Adams, Diane Lane, Russel Crowe ve Kevin Costner gibi isimler eşlik ediyordu.

Sıra dışı güçlerini fark eden Clark, güçlerini kontrol etmekte zorluk çeker. Bir gün kendisininde içerisinde bulunduğu okul otobüsü ile nehre uçar ve uçarak içerdeki herkesi kurtarır. Farklı olduğu bariz bir şekilde belli olan Clark, artık yeni Clark'tır ve kendisini macera dolu bir hayat beklemektedir.

Man Of Steel 1 Ağustos'ta Netflix'te!

Lord Of The Rings / Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi, 1 Ağustos


J. R. R. Tolkien'in 29 Temmuz 1954 yılında yazılmış olan aynı adlı romanından uyarlama olan Lord Of The Rings üçlemesi ilk kez beyaz perdeye 2001 yılında, Peter Jackson yönetmenliği ile gelmişti. Oyuncu kadrosunda Elijah Wood, Sean Astın, Ian McKellen, Christopher Lee, Viggo Mortensen gibi efsanevi bir çok oyuncuyu barındırıyordu.

Üçlemenin ikinci filmi olan Lord Of The Rings: The Two Towers, 2002 yılında vizyona girmişti ve ilk film olan Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Rings'te Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenleri anlatıyordu. Üçlemenin son filmi olan Lord Of The Rings: The Return Of The King ise 2003 senesinde vizyona girerek Tek Yüzük'ün yok edilmesi mücadelesini beyaz perdeye taşımıştı.

Kırdığı gişe rekorları, oluşturduğu kitle ve saygın kadrosu sebebi ile günümüzde efsane kabul edilen Lord Of The Rings üçlemesi, 1 Ağustos itibar ile Netflix'te!

Wonder Woman, 1 Ağustos



DC Comics'in aynı adlı çizgiromanından uyarlama olan yapım DC Extented Universe'ün 4. yapımı olarak tasarlandı. Yönetmenliğini evrende yer etmiş Zack Synder'in yaptığı yapımda başrolde İsrailli oyuncu Gal Gadot bulunuyordu ve isme Steve rolü ile Chris Pine eşlik ediyordu.

Amazon prensesi olan Diana Price, topraklarını bırakarak dünyayı keşfetmek için maceraya dalar. İnsanüstü yetenekleri ve zekası ile dikkat çeken Wonder Woman, adalarına düşen Steve ile önemli bir görev için birlikte çalışacaktır.

Wonder Woman, 1 Ağustos'ta Netflix'te!

Netflix Orijinali / Derry Girls 2. Sezon, 2 Ağustos



Lisa McGee
tarafından yazılan ve ilk kez 4 Ocak 2008 tarihinde yayınlanan Derry Girls, 1990'ların çatışmalı geçen siyasi bir dönemin ortasında, beş lise öğrencisinin ergenlik sorunları ile başa çıkma hikayesini konu alır. Gençlik dizisi Derry Girls'ün oyuncu kadrosunda Saoirse-Monica Jackson, Louisa Harland ve Nicola Coughlan gibi isimler yer alır.

Derry Girls 2. sezonu ile 2 Ağustos'ta Netflix'te!

The Sınner: Julian, 2 Ağustos



İlk bölümü ile 2017 senesinde karşımıza çıkan The Sınner'ın , Emmy Mini Dizi, en İyi Kadın Başrol Oyuncusu, Altın Küre En İyi Mini Dizi vb. dallarda adaylarlıkları bulunuyor. Petra Hammesfahr'ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin başrolünde Jessica Biel, Bill Pullman, Nadia Alexander ve Christopher Abbott gibi isimler yer alıyor. 8 bölümden oluşan polisiye türündeki mini dizi, genç bir annenin bir adamı nedensizce bıçaklamasını konu alır. Durumu anlamak isteyen dedektif, kadının anılarında yer alan gizemi çözmeye çalışacaktır. Genç kadının içindeki nedensiz öfke, şiddet ve korku adeta açığa çıkacaktır.

The Sınner: Julian, 2. sezonu ile 2 Ağustos'ta Netflix'te!

Marvel Studios Thor: Ragnarok, 2 Ağustos



Taika Waititi'nin yönettiği ve yer aldığı Thor: Ragnarok, Marvel Sinematik Evreni'nin Thor'a dayanan üçüncü filmidir. Başrolde yine Chris Hemsworth yer alırken kendisine Tessa Thompson, Taika Waititi, Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins ve daha bir çok başarılı oyuncu eşlik ediyor.

Asgard'dan uzakta olan Thor, bulunduğu yerden kurtulmak ve özgür kalmak istemektedir. Norse kıyameti kapıdadır ve Asgard Hela'nın kötülüğü ile karşı karşıyadır. Ragnarok zamanı gelmiştir ve Thor, eski arkadaşı Hulk ile karşı karşıya gelmeli daha sonra Asgardlıları kurtarmalıdır.

Marvel Studios Thor: Ragnarok, 2 Ağustos'ta Netflix'te!

Netflix Orijinali / Glow 3. Sezon, 9 Ağustos



Emmy'de komedi dalında adaylığı bulunan Amerikan dizisi Glow, 1980'lerin sendikalı kadınlarının profesyonel güreş sahasında verdiği mücadeleyi konu alıyor. Oyuncu kadrosunda Betty Gilpin, Sydelle Noel, Birtney Young, Alison Brie gibi isimler yer alıyor. Orange is the New Black ekibinden çıkma komedi, Los Angelas'ın uyumsuz kadınları kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratacaktır.

Netflix Orijinali / Glow 3. Sezon, 9 Ağustos'ta Netflix'te!

Netflix Orijinali / Las Chicas Del Cable 4. Sezon, 9 Ağustos



Netflix'in Orijinal İspanyol yapımlarından olan Las Chicas Del Cable, 1920'lerin Madrid'inde geçiyor. Ana Fernandezi Nadia de Santiago, Blanca Suarez ve Maggie Civantos gibi isimlerin yer aldığı ispanyol dram dizisi, Ulusal Telefon Kurumu'nda çalışan dört kadının, aşk, arkadaşlık ve ofis ortamı ile ilgilenirken kendilerini iletişim devrimine şahit bulurlar.

Netflix Orijinali / Las Chicas Del Cable 4. Sezon, 9 Ağustos'ta Netflix'te!

Netflix Orijinali / Mindhunter 2. Sezon, 16 Ağustos



John E. Douglas ve Mark Olshaker tarafından yazılan Mind Hunter: Inside FBI's Elite Serial Crime Unite romanı üzerine olan yapım Mindhunter bir Amerikan suç ve dram dizisi. Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv üçlüsünün yer aldığı başarılı dizi, FBI özel biriminde çalışan ajanların, Holden Ford ve Bill Tench'in, seri katiller ve tecavüzcüler ile yaptıkları sohbetler ve araştırmaları konu alır. Böylesine acımasız hikayeleri dinleyen ikili, soruşturdukça yeni teknikler ile çalışmak zorunda kalacaklardır.

Netflix Orijinali / Mindhunter 2. Sezon, 16 Ağustos'ta Netflix'te!

Hop, 16 Ağustos


İllumination Entertainment tarafından 2011 yılında üretilen canlı aksiyonlu animasyon olan Hop,  Alvin ve Sincaplar'ın yönetmeni Tim Hill tarafından yönetilmiştir. Dünyanın en büyük şeker fabrikası, pascalya sabahı çocuklara şeker dağıtacaktır ve bunun hazırlığını yapmaktadır. Bir grup tavşan, Rapa Nui adasında E.B babasının yerine geçecek kişidir. Fakat E.B yönetici değil baterist olmak istemektedir. Hollywood'da Fred ile karşılaşır ve kendisinden yardım diler. Fred artık Paskalya Adası yolundadır.

Hop, 16 Ağustos'ta Netlflix'te!

Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi, 16 Ağustos



2009 senesinde Quentin Tarantino tarafından yazılıp yönetilen yapım, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçmektedir. İtalyan asıllı yönetmen Enzo Girolami Castellari'nin Quel Maldeotto Treno Blindato eserinden ilham alınarak beyaz perdede yer alan Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi, Cannes Film Festivali, Oscar, Altın Küre, BAFTA gibi çeşitli festivallerde ödüllere aday gösterildi.
Dram ve aksiyon türünde olan filmin oyuncu kadrosunda Quentin Tarantino, Christoph Waltz, Eli Roth, Brad Pitt, Micheal Fassbender gibi isimler yer almakta.

Yapım, Alman kuşatması altında olan Fransa'ya gözlerini çeviriyor ve sivil Shosanna'nın acılı hikayesine ortak olur. Bir şekilde Paris'e giden ve yeni kimlik ile yeni hayatına başlayan kadın daha sonra Nazilere karşı örgütlenme yapan Teğmen Raine ile işlettiği bir sinema da yolları keşişecektir.

Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi, 16 Ağustos'ta Netflix'te!

Marvel Studios The Incredıble Hulk, 16 Ağustos



İkinci Marvel Sinematik Evreni filmi olan The Incredible Hulk, 2008 senesinde Louis Leterrier tarafından yönetilmiştir. Başrollerinde Edward Norton, Liv Tyler, William Hurt ve Tim Roth yer almaktadır.

Hulk'un tek bireysel filmi olan The Increible Hulk, bir bilim adamı olan Bruce Banner'in hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı savaş açmıştır. İçinde bulunun öfkeyi dizginlemek zorunda olan Bruce Banner, yaşamını ve sevdiği kadını geride bırakmak zorunda kalacaktır. Bu büyük öfke Hulk, bir yok edilme tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Marvel Studios The Incredible Hulk, 16 Ağustos'ta Netlifx'te!

Queen Of The Shouth 3. Sezon, 20 Ağustos



Kate del Castillo'lu dizi La Reina del Sur'a ilham veren, Artuor Perez-Rezerve'nin çok satan romanından uyarlama olan Queen Of The Shouth, sevgilisini öldüren kartel için çalışmaya zorlanan Teresa'nın hayatta kalabilmek için deneyimlerine, arkadaşlarına ve yol defterine götüren süreci anlatmakadır.

Gerilim dolu iddialı yapımın kadrosunda Alice Braga, Peter Gadiot, Hemky Madera ve Jon Ecker gibi isimler yer almaktadır.

Queen Of The Shout 3. Sezon, 20 Ağustos'ta Netflix'te!

It / O, 26 Ağustos



2017 senesine damga vuran ve Stephen King'in 1986 tarihli romanından uyarlama olan It, bir korku filmi. Bill Skasgard, Sophia Lillis, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor ve Finn Wolfhard gibi isimleri oyuncu kadrosunda ağırlayan film, Maine'nin küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğun hayatın problemleri, zorbalıklar ve Pennywise adındaki bir palyaço şekline bürünen canavar ile geçen macerasını anlatmadır.

It / O, 26 Ağustos'ta Netflix'te!

Netflix Orijinali / Workın' Moms 3. Sezon, 29 Ağustos



2017'de CBC Televizyonu'nunda yayınlanan Kanadalı sitcom Workın' Moms, çalışan annelerin zorlu mücadelesini konu alır. Catharine Reitman, Danielle Kind, Juno Ruddell, Philip Sternberg gibi isimlerin yer aldığı sitcom, dört annenin çocukları, patronları, aşk hayatları ve günümüz Toronto'su ile başa çıkma hikayesini gözler önüne sermektedir.

Netflix Orijinali / Workın' Moms 3.Sezon, 29 Ağustos'da Netflix'te!

Netflix Orijinali / The Dark Crystal: Age Of Resistance / Siyah Kristal: Direniş Çağı 1. Sezon, 30 Ağustos



Jim Henson'un kült eseri The Dark Cyrstal'ın dizi uyarlaması olan The Dark Cyrstal: Age Of Resistance, 10 bölüm olması beklenen yeni bir yapım. Yapım Üç Gelfling'in Skeksis gücünün arkasındaki korkunç gerçeği keşfetmesi ve sonrasında dünyayı kurtmak üzere çıktığı yolculuğu konu alacak. Yapımın seslendirme kadrosunda ise Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter gibi isimler yer alıyor.

Netflix Orijinali / Workın' Moms 3.Sezon, 29 Ağustos'ta Netflix'te!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.