Keanu Reeves, Moon Knight ile Marvel Evrenine Katılabilir!


Keanu Reeves, Marvel Evrenine Katılabilir!

Avengers: Endgame yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, Infinity Saga'nın tamamlanması ardından sonra yeni fazı için karakterlerini tanıtmaya şimdiden başladı. Chole Zhao'nun yöneteceği Eternals ve Daniel Destin Cretton'un yönetmeni olacağı Shang Chi and the Legend of the Ten Rings ile yeni karakteri tanıtacak olan Marvel yönetmenleri , Moon Knight için Keanu Reeves'in iyi bir fikir olabileceğini düşünüyor.

Daha önce de Marvel'ın Keanu Reeves'i istediği söylentileri ise tamamen doğru. Captain Marvel'da Yon Rogg'u oynamayı umuyordu ancak zamanlama çatışması sebebi ile rol Jude Law' gitmişti. Adı Eternals için de geçen Keanu Reeves'in şansı, oyuncu kadrosunun onaylanması sonrası düştü ancak Marvel'ın kapısının açık olduğu ve şans vermek istedikleri Reeves'e Russo kardeşlerin ilgisi hala devam ediyor.

Bu sene San Diego Comic-Con'da IMBD için konuşan Kevin Smith ile yaptıkları röportajda, Russo'lara favori aktör 'Reeves'in hangi karakter için uygun olabileceği' sorulduğunda kardeşler bunun ihtimalinin sonunun olmadığını belirtti. Ancak devamında Keanu Reeves'in Moon Knight için iyi bir seçim olabileceği konusunda Kevin Smith'in 'Moon Knight' önerisini onaylamak ipucunu verdiler.


Uzun geçen Endgame maratonu ardından ikili, tekli yapılması planlanan yapımlara ağırlık vermiş durumda ve bu noktada evrenin geleceği hakkında konuşan Russo'lar " Sadece bir veya iki tanesinin ne olacağı hakkında bir fikrimiz var, bu da orada bulunuyor olmamızdan kaynaklanıyor ancak bilmiyoruz ve şu noktada bilmekte istemiyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.

Şu anda hali hazırda Russo kardeşlerin Marvel ile yürütecekleri bir proje bulunmuyor. Moon Knight'ın ve Keanu Reeves'in evrene katılma söylentileri doğrusuysa bu hali hazırda James Gunn'ın hazırladığı ve tamamladığı ileriye dönük planları etkileyebilir. Reeves'i Moon Knight rolünde görmemiz uzun zaman alabilir. Feige'in ve ekibinin dolu olması, büyük ve küçük projeler ile gündeme gelen Marvel'ın 10 yıldan önce de dedektif yetenekleri ile bilinen, dünyadan bir karakterin gelemeyeceğini bildirdiğini de biliyoruz. Bu yüzden Keanu Reeves'i Moon Knight ile görmemiz hepimizi heyecanlandıracak olsa da Reeves'i onaylamadıkları ve hızlı haraket etmedikleri sürece proje gerçekleşmeyebilir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.