DCEU Evreninde İki Tane Joker Mi Olacak? Leto'ya Solo Film!

jared leto joker solo movie ile ilgili görsel sonucu

İzleyiciler kaç Joker filmine katlanabilir?

Deadline, Warner Bros'un yapımcılığını üstleneceği ve Jared Leto'nun canlandırdığı Suicide Squad evrenindeki Joker'in bağımsız filmi yani solo filmi için gelişim aşamasında olduklarını doğruladı. Şu anda hiçbir yazar veya yönetmen atanmış durumda değil. Daha çok erken.

Bu arada, Todd Phillips’in Joker’le ilgili orijin filmi hala gelişmekte ve şimdiki zamandan ayrılması amacıyla farklı bir DC sinematik evreninde bulunmakta olacak. Joaquin Phoenix, Phillips’in filminin yıldızı olarak ayarlandı.

Joaquin Phoenix The Joker

Variety, Leto’nun Joker unvanıyla ilgili güncel haberlere sahip. Önce hangi proje bitiş çizgisine ulaşacak görelim. Todd'un jokeri mi yoksa Leto'nun mu? Ah, Suicide Squad 2 de önümüzdeki yıl üretime girecek. Kafalar karışık. Bir yandan Todd Phillips'in farklı bir evrende geçen joker filmi gelirken, Deadline'a göre bir yandan da gelişim aşamasında olan bir Jared Leto solo Joker filmi var...

3 yorum:

  1. Leton'nun Jokeri ni severim de madem solo çekicen Leto ile çek niye iki solo geliyor ayrı ayrı aşırı saçma ya DC düzeliceğine saçmalıyor daha çok

    YanıtlaSil
  2. Geekyapar'ın dediği gibi "Ekmeğe sürecek akıl kalmadı"

    YanıtlaSil
  3. Ben şahsen Joaquin Phoenix yerine Jared Leto filmi isterim zaten Leto önceki filminde az oynadığını herkes biliyor o yüzden Leto'lu bir joker filmi gelmesini çok isterim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.