Oyun Gündemi- 7

16-23 Eylül

1) Shadow of The Tomb Raider çıkış haftasında 2013'de çıkan oyunundan %70 daha az satış yaptı. Bunun en büyük nedenlerinden birinin PS4'ün en hızlı satan oyunu Spider-Man'den bir hafta sonra çıkmasından dolayı olduğu düşünülüyor.

2) İçinde 50'ye yakın klasik oyun bulunduran Sega Mega Drive, Nintendo Switch'e kışın geleceği açıklandı.
3) 6.sezonu 27 eylülde başlayacak Fortnite'ın Nintendo Switch bundle'ı açıklandı. Özel eşyalar ve bolca para veriyor. Oyunu severler için ne güzel...

4) Dead Rising'in yapımcıları Capcom Vancuver kapatıldı. Toplamda 158 işçi kovuldu. Bu ne yazıkki bu haftaki ilk kapanma olayı değil.

5) Sony, Playstation Classic'i duyurdu. İçinde toplamda 20 klasik Playstation oyunu bulunuyor. Fiyatı 100 euro olacak. 3 Aralık 2018'de çıkacak. Güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir.

6) Rockstar, Red Dead Online'ı açıkladı. RDR2'nin multiplayer modu ve betası kasım ayında başlayacak.

7) Devil May Cry 5'den yeni bir video geldi ve bunla birlikte 3 yeni haber geldi. İlk olarak oyunun 3.oynanabilir karakteri açıklandı. V! Bunun yanında oyunda üç kişiye kadar çıkan multiplayer özelliği de açıklandı. Son olarak ise oyunda oyun için satımlar olduğu söylendi. Karakterinizi geliştirmek için gerçek para verebilirsiniz. Üzücü.
8) PUBG'ye yeni bir Update gelecek. Bunla birlikte rank sistemi, harita seçme, eşya seçmeyi kolaylaştıracak eşya tekerleği ve giysi takası olacak. FixPUBG işe yarıyor gibi.

9) Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon'a son eklenecek pokemon açıklandı. Adı Zeraora ve kendisi elektrik tipi bir pokemon. Karakter limitli bir süre için belirecek. 1 ekimden 15 kasıma kadar bulabilirsiniz.

10) Fallout: 76 haritasının adının Appalachia olduğu açıklandı.

11) The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi episodic oyunları çıkarmış olan Telltale Games kapandı. Netflix'in Minecraft: Story Mod serisini tamamlamak için 25 kişi dışında herkes kovuldu. The Walking Dead'in son bölümünün son 2 bölümü çıkmayacak. Ubisoft, Naughty Dog gibi diğer oyun firmaları ise kovulanlar için iş ilanı çıkardı. Umarım kovulanlar eskisinden daha iyi yerlere sahip olurlar.

12) Sekiro: Shadows Die Twice'dan bosslu bir oynanış videosu geldi. Oyun artık gelsin be.
13) Ve bence haftanın en büyük haberi! Artık tarihi açıklansın dediğimiz Death Stranding'den yeni bir video geldi. Hala hiçbir şey anlamasak da çok güzel gözüküyor. Ayrıca gizemli maskeli adamı Troy Baker'ın seslendirdiği açıklandı.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.