Kasım Ayında Beklediğimiz Filmler

Kasım ayının başlaması ile yine bir sürü film vizyona giriyor. Bu ay 7 merak ettiğimiz film bulunmakta.

Bohemian Rhapsody (2 Kasım)


"Bohemian Rhapsody, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor." Queen grubunun ve Freddie Mercury'nin hayatının büyük bir çoğunluğunu anlatan filmi Queen ve müzik severlere kesinlikle tavsiye ederim. Hatta bazılarınız şimdiden gitmiş olabilir.Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
Heyecan Metre: 3/5
Fındıkkıran ve Dört Diyar (2 Kasım)
"Genç Clara'nın istediği tek şey bir anahtardır. Bu eşi benzeri olmayan anahtar, vaftiz babası Drosselmeyer'ın ona geleneksel parti sırasında verdiği ve hayata zamansızca veda etmiş olan annesinin paha biçilemez altın tarağını bulunduran kutunun anahtarıdır. Ancak bu anahtar garip ve esrarengiz bir paralel dünyada kaybolmuştur. Clara bu paralel dünyadaAnne'nin yönetimindeki 4. boyutta da anahtarı aramak ve dengesi bozulmuş olan paralel evrene denge getirebilmek için cesur olmalıdır." İncelemimize buradan ulaşabilirsiniz.  Fragmana da buradan.
Heyecan Metre: 1.5/5
Overlord Operasyonu (8 Kasım)
"Overlord Operasyonu'nun hikayesinde, 2. Dünya Savaşı'nda, müttefik güçlerin Normandiya'ya asker çıkarması yapacağı günün arifesinde, bir grup Amerikalı paraşütçü, düşman hattının arkasında bırakılır. Askerlerin buraya bırakılmasının amacı saldırının başarısı için önemli bir görevi gerçekleştirmektir. Fakat askerler hedeflerine yaklaşırken beklenmedik bir şeyle karşılaşırlar. Nazi işgali altındaki köyde, sadece bir askeri operasyondan fazlasının olduğunu fark ederler." Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
Heyecan Metre: 3/5
Suspiria (8 Kasım)
"Yeniden uyarlama film, 1977 yılının Berlin'inde geçiyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılır. Tam Susie'nin geldiği sıralarda, okulun başka bir üyesi olan Jessica gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Susie olağanüstü bir ilerleme kaydederken, kendine Sara isimli bir arkadaş da edinir. Zaman içerisinde iki arkadaş bu okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlar..." Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
Heyecan Metre: 2.5/5
Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları (15 Kasım)
"Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi tarafından yakalanır. Ancak kaçmayı başaran büyücü, kendine, müritler toplamaya başlar. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir..." Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
Heyecan Metre: 3.5/5
Grinç (22 Kasım)
"Who köyünden ayrılarak dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch'e yalnızca sadık köpeği Max eşlik etmektedir. Günlük yaşamın sukünetinden memnun olan Grinch'in kabusu ise, yılbaşı kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Grinch bu coşkuyu yok etmek adına, yılbaşını çalmaya karar verir." Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
Heyecan Metre: 1.5/5
Örümcek Ağındaki Kız (29 Kasım)
the girl in the spider's web ile ilgili görsel sonucu
"Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur...Fede Alvarez’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks, Christopher Convery gibi isimler yer alıyor." Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.

Heyecan Metre: 2/5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.