Kasım Ayında Beklediğimiz Oyunlar

2018 bitmek üzere olsa da hala bir sürü oynanacak oyun bulunmakta. Bu ay baya ilgi çekici oyun bulunmakta aslında. Gelin neleri oynayabilirsiniz bakalım.

OVERKILL'S THE WALKING DEAD (6 KASIM)
OVERKILL'S THE WALKING DEAD ile ilgili görsel sonucu

Taa 2014'te açıklanan Overkill's The Walking Dead, 4 kişilik bir FPS oyunu. Payday oyununun yaratıcılarından gelen oyun, güzel bir takım gerektirecek. 4 farklı geçmişi bulunan karakterlerle hayatta kalmak için birçok taktik geliştirmeniz gerektirecek. Oyun, dizi ve çizgi romandan uyarlama olacağı için zombilerde çok büyük bir farklılık olacağını düşünmeyin. Yine de arkadaşlarla oynanulabilecek güzel ve taktiksel oyun olacağını düşünüyorum.

Heyecan Metre: 1/5

HITMAN 2 (13 KASIM)
Hitman 2 ile ilgili görsel sonucu

2016'da çıkan oyunun devamı olan Hitman'de yine suikast yapmaya gidiyoruz. Bu sefer episodik halde yayınlanmayacak oyunda 6 farklı yerde görevler yapacağız. Hatta sanırsam bu sefer daha düzgün bir senaryosu olacak. Bunların yanında bir de online modu "Sniper Assasin" olacak oyunda. İlkini sevenler buna da göz atabilir.

Heyecan Metre: 1.5/5

SPOYRO REIGNITED TRILOGY (13 KASIM)
SPYRO REIGNITED TRILOGY ile ilgili görsel sonucu

1990 ve 2000'lerde bolca oyunu çıkan Spyro yenilenmiş hali ile geri dönüyor. İlk 3 oyunun tamamen yenilenmiş şekilde önümüze sunulacağı oyunda mor ejderjamız ile yeniden sahalara çıkacağız. Önceki yıl Crash Bandicoot ile başlayan bu furyayı devam ettirecek Spyro'dan sonra da MedEvil gelecek. Bandicoot'u oynayamamış biri olarak bu oyunu kaçırmamaya çalışacağım.

Heyecan Metre: 3.5

FALLOUT 76 (14 KASIM)
FALLOUT 76 ile ilgili görsel sonucu

Fallout 4 haritasının 4 katı büyüklüğündeki West Virginia'da arkadaşlarınızla mutant tembel hayvanlarla savaşmak mı istiyorsunuz? O zaman Fallout 76'ya merhaba diyin. Önceki oyunun aksine çoklu oyunculuğuna odaklanacak Fallout 76 ,başlangıçta çok heyecanlandığım bir oyundu. Arkadaşlarla birlikte oyunda neler yapacağımız hakkında plan yapıp kurduk ama berbat geçen bir BETA süreci sonrası biraz beklentim azalmadı değil. Umarım güzel yorumlar alır.

Heyecan Metre: 3/5

POKEMON LET'S GO, PIKACHU/ EEVEE! (16 KASIM)
POKÉMON: LET'S GO PIKACHU! AND LET'S GO EEVEE! ile ilgili görsel sonucu

İlk oyundaki gibi Kanto bölgesinde geçecek ve sadece ilk generasyonu bulunduracak "Pokemon, Let's Go" aslında baya Pokemon Yellow'u andırıyor ama üstüne eklenen yenilikler ve grafik güncellemeleri Switch'e özel olacak oyunu aldırmak için yeterince sebep bulunduruyor. Switch'i olanlar kaçırmasın derim.

Heyecan Metre: 4/5

BATTLEFIELD V (20 KASIM)
BATTLEFIELD V ile ilgili görsel sonucu

Kötü ön sipariş rakamları yüzünden ertelenen, bulunduğu tarihle alakasız öğeler bulundurduğu için birçok laf yiyen Battlefield V ay sonuna doğru geliyor. Önceki oyun gibi bir ana hikayeye sahip olması yanında 64 kişiyle oynanacak Battle Royale modu eklenecek. Bakalım nasıl olacak.

Heyecan Metre: 2.5/5

DARKSIDERS III (27 KASIM)
DARKSIDERS III ile ilgili görsel sonucu

Hack n' Slash oyunu Darksiders'da 7 ölümcül günahı öldürme yolculuğuna çıkıyorsunuz. Karakterimiz kıyametin 4 atlısından Fury. İlk iki oyunu oynamasam da oynanış öncekilere göre baya farklı gözüküyor ve açıkçası ilgimi çekti. Ay sonuna geleceği için almak biraz zor olsa da bakmayı düşündüğüm bir oyun. Ne de olsa Hack n' Slash.

Heyecan Metre: 3.5/5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.