Tree of Unkown | Yerli NFT Projesi!




 NFT, sanatçıların ortak adresi olmaya başladı ve burada milyonlarca tasarımcı, eserlerini kolayca ilgili kişilere ulaştırabiliyorlar! Son dönemin en iyi yatırım araçlarından biri olan NFT, yerli tasarımcılarının da sıkça sanat ürettiği bir alan olmaya başardı. Bu yerli çalışmalardan biri de Tree Of Unknown projesidir. Yakın zamanda yayınlanan ve hızlıca kütlesini genişleten bu projenin yaratılış hikayesini ve detaylarını hemen inceleyelim!


Tree Of Unknown Nedir?


2022 kış döneminde hazırlıklara başlanılan ve 8 Mayıs’ta mint etmek için Opensea’de yayınlanan bir NFT projesidir. Toplamda 3333 adet ağaçtan oluşan projedeki tüm çizimler sadece pixel art ile tasarlanmıştır. Tasarımcı Vinzenz Hörmann tarafından oluşturulan koleksiyonda birbirinden farklı üç binden fazla ağaç tasarımı bulunmakta. Her bir ağacın çeşitli yaprak, meyve, arka plan ve toprak gibi farklılıkları vardır. Öte yandan yaratıcı renk ve biçimlerde ağaç modellerine de rastlamak mümkün. Her bir NFT tasarımı için belirlenen alt limit ücreti 60 matic’tir. Ağaçların hikayesi ise kısaca şöyledir; Mitolojiye ve geçmiş tarihe baktığımızda birçok efsanede ağaçların önemli bir rol oynadığını görürüz. Havva’nın yasak elmayı yediği ağaç, İskandinav mitolojisindeki hayat ağacı olan ve Odin’in kendisini feda ettiği Yggdrasil ağacı, Hera’nın çalması için gittiği altın elmalı ağaç ve daha nicesi... Tüm bunlar bizlere, ağacın bir başlangıç ve son olduğunu gösterir. İşte Tree Of Unknown’da tam olarak bunu ifade etmektedir. Doğanın üstün gücünün insanoğlu ile olan birleşimi, bugün bizlere bu tasarımlarda ilham olmak için geliyor!



Projenin Vaatleri Neler?


Toplamda 3333 adet tasarıma sahip bu projenin her bir adımında karşımıza yepyeni sürprizler çıkıyor. Projenin ilerleyen aşamalarında NFT dünyasındaki önemli isimlerle yapacakları işbirlikleri ve farklı projeler bizleri bekliyor. Öte yandan bu projenin gelişmesiyle birlikte çıkacak olan mobil uygulamalarla ilgili ilginç detaylarla karşılaşmak mümkün. Her şeyin ötesinde NFT dünyasında bilinen influencer’ların da davetli olacağı dev kutlama partisi bizi bekliyor!






Proje Ekibi Kimlerden Oluşuyor?


Tree Of Unknown, sahip olduğu geniş çaplı çalışma standartları ve üç binden fazla varyasyondaki tasarımlarıyla diğer projelerden kendini ayırıyor. Peki bu projenin arkasındaki ekipte kimler var? Ekibin başı ve founder olan Akan, tasarımcı Vinzenz, pazarlama ve software tarafında Berke ve son olarak dijital pazarlama ve sosyal medya alanında Pavlina bulunmakta. Her biri sektörde aktif olarak çalışan ve başarılı işlere imza atan takım arkadaşlarından oluşmakta.


Tree Of Unknown Hakkında Daha Fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edebilir veya sosyal medya hesapları üzerinden onlara ulaşabilirsiniz. Tüm NFT satışları Opensea üzerinden gerçekleştirilecektir.


İş birliği ile hazırlanmış bir yayındır.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.